Oglas
· · Komentari: 1
POZNATI

"TAMO VIDI SVOJU BUDUĆNOST": Kanje Vest razmišlja o preseljenju u OVAJ evropski grad nakon razvoda od Kim

Već neko vreme se šuška da poznatom paru ne cvetaju ruže u braku.

1610229660_kaye.png
Foto: Printskrin / instagram / thenikkidiaries_
Oglas

Kanje Vest navodno razmišlja o preseljenju u London nakon što se razvod sa Kim završi.

Pročitajte još: Pevač na meti oštrih kritika: Aca Lukas ne zna kada mu deca slave rođendan?

Priča se da reper (43) razmišlja o preseljenju preko "bare", jer želi da proširi svoj nedeljni hor u Evropi, a kako kaže "tamo vidi svoju budućnost" - u glavnom gradu Velike Britanije.

Više izvora je potvrdilo da je raskid slavnog para neizbežan nekon što su živeli odvojeno tokom protekle godine, a Kanje većinu vremena provodi na svom ranču u Vajomingu.

Pročitajte još: SRCE NA NEBU: Miloševa i Jelisavetina kuma objavila emotovan snimak!

Izvor blizak paru je rekao da se popularni reper ispovedio prijateljima i rekao im da budućnost vidi u Londonu.

Kanje je posetio London u oktobru sa najstarijom ćerkom North i navodno je tokom posete razgledao potencijalne kuće, kako bi osnovao svoj novi dom.

Tokom londonskog putovanja, reper i njegova ćerka su izašli u kapuljačama "Vote Kanie", što je potvrdilo njegovu neuspelu predsedničku kandidaturu. Tokom posete Londonu, prisustvovali su i jednoj modnoj reviji.

Pročitajte još: Ceca otkrila zbog čega ne želi da snimi duet sa Anastasijom!

Na raspad braka su uticali i to što Kim previše vremena posvećuje deci i njihovom obrazovanju, kao i to što nije želela da se preseli kod njega na ranč u Vajomingu.

Par je neko vreme posećivao i bračnog savetnika.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas