Oglas
· · Komentari: 0
ŽENSKE STVARI

TAMPONI I PLIVANJE: Sedam pravila za bezbrižno uživanje na plaži i bazenu

Ne dopustite da vam "oni dani" pokvare uživanje na plaži ili bazenu – Evo kako ćete sigurno i bezbrižno uživati u kupanju i plivanju koristeći tampone.

1597138902_Depositphotos_19927705_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

1. Tampone nosite na plaži ili u bazenu samo ako ih nosite i inače

Mnogo ugodnije osećaćete se ako ste navikli na tampone, pa ako ih i ne koristite inače, nekoliko meseci pre odlaska na plažu ili bazen počnite da ih koristite. Kada želite staviti tampon, izvadite ga iz pakovanja i pronađite položaj u kojem se osećate ugodno kako biste ga umetnuli pomoću aplikatora ili samo prsta. Tampon umetnite što dublje, u suprotnom mogao bi izaći zajedno s aplikatorom.

Pročitajte još: U jednom od omiljenih letovališta Srba ako ispoštujete OVAJ USLOV, rezervacija će biti JEFTINIJA

Foto: Depozit

2. Tampon ne smete osetiti

Hodajte, sedite, jednostavno se krećite kako biste bili sigurni da ne osećate tampon. Ako vas boli li ili jednostavno i dalje osećate tampon, pokušajte ga gurnuti još dublje u vaginu. Ako ne možete tampon gurnuti dublje, to može biti zato što vam je menstruacija pri kraju. U tom slučaju nemojte na silu gurati tampon, naročito ako vas boli.

3. Izaberite dobar kupaći kostim

Tokom menstruacije najbolje je nositi kupaći kostim tamnije boje, u slučaju da nešto procuri. Takođe, dobro je da izaberete kupaći sa postavljenim donjim delom ili onaj koji je napravljen od debljeg materijala. Jednostavno izaberite kupaći u kojem se osećate ugodno i koji vas u donjem delu dovoljno dobro pokriva. Na taj način ćete biti sigurniji da vam ništa neće procuriti i tako ćete biti opušteniji.

Pročitajte još: Omekšivač za odeću nikako NEMOJTE UPOTREBLJAVATI LETI - evo i zašto

Foto: Depozit

4. Pazite da končić tampona ne viri

Končić tampona može proviriti kroz gaćice pa proverite da se to nije dogodilo kada ih stavite na sebe. Končić možete i malo skratiti pomoću makaza, ali ne previše kako ne biste imali problema sa vađenjem tampona.

5. Nemojte nositi dnevne uloške

Mnoge žene uz tampone nose i dnevne uloške koji će upiti eventualno curenje, ali kod plivanja dnevni ulošci nisu potrebni jer neće pomoći kod upijanja, a i mogu se odlepiti od gaćica u vodi. Dnevne uloške nosite jedino ako ste na plažu ili bazen došli samo da se sunčate, odnosno da uživate u nekoj drugoj aktivnosti, a ne plivanju.

Pročitajte još: Imate li OSEĆAJ da vam DLAČICE leti BRŽE RASTU? Stručnjaci otkrivaju zašto je to tako

6. Za dodatnu udobnost i bezbrižnost obucite kratke pantalone kad iziđete iz vode

Želite li dodatnu zaštitu i(li) vam je nelagodno da boravite na plaži samo u kupaćem kostimu, nakon što iziđete iz vode, uskočite u udobne kratke pantalone za koje je takođe poželjno da su tamnije boje.

7. Češće menjajte tampon

Nije nužno, ali ako ćete se tako osećati sigurnije i opuštenije, tampon menjajte otprilike svaka dva sata.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas