Oglas
· · Komentari: 1
OTVORENO

Tanja Savić i dalje nema starateljstvo nad sinovima: Pevačica otkrila detalje presude

Iako joj je sud dozvolio da vrati decu, Tanji tek predstoji borba za sinove

1616486829_tanja-savic.jpg
Foto: Printscreen / Instagram / tanja_savic_private
Oglas

Tanja Savić, poslednjih godinu dana vodi bitku kako bi vratila sinovem, koje je bez njene dozvole, suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju.

Pročitajte još: ONA TERA ME DA MAFIJAM: Nakon završenog ročišta sa Karleušom, Ceca poslala poruku (VIDEO)

Iako je pre nekoliko dana obradovala sve da joj je stigla presuda suda, da decu može da vrati kući, Tanja će tek pred našim sudom voditi bitku za starateljstvo.

- Zvanično sam dobila presudu da vratim decu. Nemam i dalje starateljstvo nad decom, to nije rešeno, moraćemo da se borimo iz Srbije za to. Presuda je samo donela tu odluku da deca treba da se vrate u Srbiju jer sam ja svim papirima dokazala da su deca živela ovde, da su imali boravak, da su se ovde školovala, da smo ovde više vremena provodila nego u Australiji - ispričala je Tanja  i dodala:

- Čula sam se sa decom, zbunjeni su, bili su bez mene godinu dana, a sad znaju da će biti bez tate. To je prekretnica u našim životima koja je teška. Ne znam šta da pomislim. Jako mi je žao zbog sebičluka jednog roditelja, a to u ovom slučaju nisam ja. Ostvarila mi se velika želja za moj rođendan i ne postoji srećnija mama od mene. Još uvek nemam mogućnost da zagrlim decu, biće to uskoro - dodala je pevačica u intervju za extrafm.hr , a potom istakla da i dalje ima čitav spisak neostvarenih želja iako se najveća ostvarila.

- Imam želje, nisam sve ostvarila. Ipak, srećna sam žena jer me sitnice čine srećnom - zaključila je pevačica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas