Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Tanja Savić očajna: Otkrila jezive detalje razgovora sa decom

Pevačica vodi bitku za decu

1604240007_tanja-savic.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Tanja Savić, gostujući u jednoj emisiji, prvi put je pred kamerama ispričala jezive detalje o odnosu sa suprugom o kojima nije do sada govorila.

Pročitajte još: "Gaga mi je dao 100 maraka i rekao..." Za ovaj GEST Dragana Nikolića niste znali, a otkrio ga je Vojin Ćetković

Naime, pevačica je rekla kako je njen suprug deci ispričao kako će se on razboleti i dobiti rak zbog nje.

- Meni je bitno samo kako on deci truje mozak. Čula sam se sa decom, ali su se oni mnogo promenili, mnogo žale tatu: "Tata će da dobije rak zbog tebe, tata će da umre zbog tebe", govori im: "Mama ima dečka, vaša mama ima novog momka". Ja spavam sa svojom sestrom sedam meseci. Moja deca znaju kakva je njihova majka - rekla je Tanja kroz suze i dodala da joj je Dušan uzeo pored dece i svu ušteđevinu od stana:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uskoro premijera moje prelepe balade "Opet" 📸@milosstokic.ph #tanjasavic #ljubav #sreca #radost #novapesma

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on

- Sve sam predala ministarstvu pravde, oni imaju kontakt sa srpskim konzulatom u Australiji, imam svog advokata u Australiji, ona je žena, baš sam tražila ženu, ona je sve predala. Predala sam da on ne vodi računa o deci, da ne razmišlja o njihovim psihičkim posledicama, za njega je roditeljstvo što su čisti, oprani, nahranjeni, kupio im je mek, baba neće da kuva. Čekam datum suđenja koje će biti u Australiji, to može da bude i bez mene zbog kovida. Sve smo predali što smo mogli, bio je problem kovid jer je sve usporeno. Sudi se o tome kome će deca da pripadnu.

Pročitajte još: Pre 15 godina Ceca se slikala za Plejboj: U prvi plan GRUDI - pogledajte kako je sve IZGLEDALO (FOTO)

- Deca imaju dvojno državljanstvo, ja nemam, imam permanent vizu skoro pa kao da sam državljanin. Ja sam htela da idem tamo, ali su mi stalno otkazivali letove i sledeći let je bio u novembru, ja nisam mogla da čekam, ovde radim, ali imam i neke dugove, stvarno moram da se borim, imam i advokate da plaćam, haos mi je napravio. On još troši moj novac, odneo je sav keš. Ovakva budala se više ne rađa. On je uzeo decu, ali je uzeo i pare. Sa 10 hiljada evra smeš da izađeš iz naše zemlje, a on je odneo preko 150 hiljada evra. Stavljao ih je oko nogu, ne znam gde je sve gurao. On je tražio i od gazdi diskoteka da ne uplaćuju meni na račun, već njemu u Australiji - rekla je Tanja u "Magazinu in".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas