· · Komentari: 0
ŠOK

Tanja Savić ponovo u problemu zbog sinova!

Tanja Savić zbog čitave situacije sinove mora da vodi kod dečijeg psihologa

1626357975_tanja.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Pevačica Tanja Savić pomno prati prilagođavanje sinova Maksima i Đorđa na novu sredinu, te je odlučila da zajedno sa njima krene kod psihologa.

Pročitajte još: Niko je nije prepoznao: Ćerka slavnog glumca potpuno promenila izgled (FOTO)

- Tanja je svesna da je ovo sada proces prilagođavanja za decu. Oni su navikli na drugačiju hranu, drugačiji život. Živeli su u Australiji, nedostaju im drugari, otac, sve ono na čega su se navikli u dalekoj zemlji - kaže Tanjina drugarica i dodaje:

Deca su postala nepoverljiva

- Pevačica im već sada objašnjava kako stoje stvari i da mogu da se čuju sa ocem kad god požele preko video-poziva. Svesna je da je na klizavom terenu. Nju najviše brine što su deca pored oca postala nepoverljiva prema svemu. Sada joj je potrebna saradnja sa dečijim psihologom kako deca ne bi imala velike posledice - zaključuje pevačicina drugarica.

Podsetimo, Tanja je dovela decu iz Australije, nakon što je godinu dana bila razdvojena od njih. Dečaci su sa ocem Dušanom Jovančevićem bili u Australiji, a iako je Tanja putem suda dobila decu nazad, problemi ne prestaju.

Jovančević je nedavno objavio prepiske sa sinovima Maksimom i Đorđem u kojima dečaci navodno njemu pišu da su nesrećni kraj majke. U tim porukama deca se ocu navodno žale na Tanju, pišu da ne žele da budu sa njom i da im otac nedostaje. Dušan kaže i da više nema kontakt sa decom pošto im je Tanja, navodno, posle svega oduzela telefon.

Zabranila im kontakt sa ocem

- Naravno da sam zabrinut. Ona je prekinula kontakt između mene i dece. Novi ajfon sam deci kupio, pa im je izbrisala sve, čak i moj broj. Njen odgovor na sve ovo će da bude, pazi sad šta ti kažem - da sam ja lažov i psiho i da joj je psiholog savetovao da prekine kontakt između dece i mene, pošto budu uznemireni kad pričam sa njima - rekao je Dušan za Telegraf Jetset.

Inače, Tanja je već pričala o tome da se sa psihologom ranije savetovala vezano za decu i njhovo prilagođavanje novoj sredini.

- Deca s njim nisu u kontaktu jer su tada mnogo bolji i mirniji. Čim se čuju s njim, postanu agresivni i počnu da bacaju stvari po kući. Za sada sam im uskratila svaki kontakt s njim jer je tako najbolje, a to mi je i dečiji psiholog savetovao - rekla je Tanja za "Alo".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.