Oglas
· · Komentari: 0
PLANETE

Tanja Veljković otkriva: Jupiter i Saturn najavljuju dolazak NOVE SILE koja će vladati 200 godina

Ovaj trenutak će se ponoviti tek kroz osam vekova, pa nemojte posle govoriti da čuveni astrolog Tanja Veljković nije predvidela šta će se dogoditi!

1608206091_beijing-opera-1160109_640.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Ciklusi Jupitera i Saturna u pojedinim elementima smenjuju se svakih 200 godina, tako da treba da prođe punih osam vekova do ponavljanja istog elementa. To se dešava upravo sada.

Pročitajte još: Muka, nevolja i nesreća: Slede tri teške godine, ali samo za neke horoskopske znakove

Neće to biti repriza perioda od 8. novembra 1186. do 14. februara 1425, ali značajni događaji tada mogu nam ukazati na čemu će biti fokus.

Posle susreta Saturna i Jupitera kraljevi su prvi put stavljeni pod kontrolu!

Na samom početku serije u vazdušnim znacima 15. juna 1215. engleski kralj Džon Laklend (Jovan bez zemlje) objavio je povelju Magna Carta Libertatum, koja će njega i sve buduće suverene Engleske staviti pod vladavinu zakona. Do toga je došlo pod pritiskom pobunjenih barona, koji više nisu mogli da trpe represivnu poresku politiku i teret dugova.

Na potezu su veliki, jer se i njima menja svet Foto: Piksabej

Pročitajte još: Uran u Biku u januaru donosi finansijski ZEMLJOTRES: Da li treba ulagati u zlato i KRIPTOVALUTE?

Dogodila se i Renesansa!
Krajem 13. i početkom 14. veka dolazi do procvata u kulturi, duhovnosti i umetnosti, poznatog kao humanizam i renesansa.

Od tada, vladar se morao pokoravati Bogu i zakonima, iako ih je u to vreme sam donosio. Ovo je prvi pisani ustavni dokument u engleskoj istoriji kojim je ustanovljen princip ljudskih i građanskih prava i predstavlja simbol slobode od ugnjetavanja.

Počela je i Inkvizicija

Nemojte se mnogo radovati, u isto vreme papa Grgur Deveti osnovao je Papsku inkviziciju (1231-1233), kao specijalni sud za iskorenjivanje jeresi. To je bila jedna od najsurovijih institucija u istoriji državne represije, i osnovana je da bi ugušila jeretičke pokrete bezemljaškog proletarijata.

Pročitajte još: Pismo MASONA koje se PREPRIČAVA: Isprovociraćemo socijalnu KATAKLIZMU i otvoriti vrata LUCIFERU

Na kraju, treba reći da Kina u periodima vladavine vazduha ima istaknutu ulogu. Na primer, Džingis Kan je napao Kinu i osvojio Peking 1215.  godine. Nešto kasnije dolaze avanture Marka Pola, koji je krenuo iz Venecije 1271. i prošao kroz Aziju Putem svile, a zatim proveo u Kini 17 godina.

Značaj Kine posle Marka Pola sličan je ovom koji se dešava danas. Gledajte ka Istoku uskoro!

Značaj Kine i njene vrednosti za svetsku trgovinu u tom periodu sličan je onome koji se dešava danas, kada Kina postaje sve važniji činilac u svetskim pitanjima. NJen uticaj će rasti narednih 20, ali i 200 godina. To smo mogli da vidimo još za vreme prvog ciklusa Jupitera i Saturna u vazdušnoj Vagi (1981-2000). Bio je to izlazak zagonetne Kine na svetsku pozornicu.

Pročitajte još: Italijani predvideli koronu još 1962. godine?! Otkriveno šta stoji iza ilustracije napravljene pre 50 GODINA (FOTO)

Inače, Republika Kina je nastala u znaku Vage, tako da su Jupiter i Saturn tada bili na njenom Suncu (vladajuća garnitura), dok će ovaj ciklus započeti na njenom Mesecu (stanovništvo) koji se nalazi u Vodoliji. Velike promene su zagarantovane.

Kompletan tekst možete pročitati u ŠTAMPANOM izdanju TREĆEG OKA

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas