Oglas
· · Komentari: 0
Nezapamćemo

Tek što je predstavljen ovaj automobil je naručilo 230.000 kupaca!

Nikome nije jasno zašto je "Ford" uopšte i prekidao proizvodnju ovog modela

1596179099_Bronco_Sport_Exterior_24.jpg
Foto:"Ford"
Oglas

Amrička kompanija "Ford" je proizvodila svoj terenac "bronko" od 1966. do 1996. godine. I onda je neko odlučio da je vreme da vremešni "bronko" zameni neko "svežije lice".

Pročitajte još: Pogledajte koji je automobilski HIT stigao u Srbiju! (FOTO)

Verujemo da je sada to "odgovorno lice" shvatilo šta je uradilo. Jer, iako je tek pre nekoliko dana predstavljen "obnovljeni" model "ford bronko" kupci su navalili kao da je džabe i naručili 230.000 komada a red se ne smanjuje!

Foto:"Ford"

Zanimljivo je da je "Ford" najavio prve isporuke tek u proleće 2021. tako da će mnogi kupci sasvim sigurno čekati na isporuku do 2022!

Ovo je retkost u poslednje vreme iako se sećamo da je takva pomama vladala nekada za "sitroenom ajkulom", u skorije vreme za pojedinim modelima "tesle", ali ovakva navala na nekog terenca odavno se nije videla.

Pročitajte još:Pogledajte zašto za ovaj automobil Nemačka svakom kupcu daje 9.480 EVRA!

Ipak, treba reći i da je "Džip" prošle godine prodao oko 220.000 primeraka "renglera".
Ako ste mislili da je "bronko" jeftin, prevarili ste se. Jer, osnovna verzija sa dvoje vrata košta 28.500 dolara a ona sa dvoje vrata plus 30.000 dolara!

                                      Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas