Oglas
· · Komentari: 1
POZNATI

NIJE SE PREDALA! Evo kako izgleda Marina Tucaković nakon dužeg perioda oporavka od teške bolesti (FOTO)

Tekstopisac Marina Tucaković oporavlja se od teške bolesti, a sada se pojavila se u javnosti nakon dužeg vremena na promociji albuma pevačice Suzane Jovanović.

1623400800_marina-naslovna.png
Foto: InstagramScreenShot/marina.tucakovic
Oglas

Najpoznatiji srpski teskstopisac, tvorac najvećih hitova na srpskoj estradi, slavna Marina Tucaković ponovo se pojavila u javnosti nakon dužeg vremenskog perioda tokom kojeg se oporavljala od teške bolesti.

Pročitajte još: ŠOK! Pogledajte kako izgleda dvojnica KEJT MIDLTON, koja zarađuje MILIONE zbog svoje sličnosti sa vojvotkinjom (FOTO)

Naime, Marina tucaković se pojavila sinoć na premijersnom predstavljenju nove pesme Suzane Jovanović, supruge poznatog vlasnika najveće muzičke produkcije u Srbiji, Saše Popovića. 


Foto: Ataimages

Nije se predala

Početkom godine Marina Tucaković srpskim medijima objasnila je da je njeno stanje teško i ozbiljno, ali da se neće tako lako predati. Tada je objasnila i da joj tokom perioda lečenja najviše nedostaju prijatelji sa kojima nije mogla da se vidi zbog pandemijskih uslova i ograničenja.

Pročitajte još: Megan Markl je primer šta se desi kada petljate sa Amerikancima: Noel Galager napao princa Harija


Foto: Ataimages

- Čujem se sa pevačima, mnogi me zovu. Nedostaju mi i oni i posao. Mesecima nikog nisam videla zbog ovog prokletog virusa. Ja sam dijabetičar na insulinu, pa moram da budem u strogoj izolaciji. Srećom, nisam imala koronu, a kad neko od porodice dođe kod mene, mora da nosi masku i rukavice. Imam i čoveka koji mi pomaže oko kuće i ide u prodavnicu po namirnice. On stalno dezinfikuje sve. Ma jedva čekam da se sve ovo završi - kazala je Marina Tucaković za "Novosti" početkom godine.

Pročitajte još: Princ Čarls javno progovorio o unuci Lilibet Dajani

Sinoć, ponovo je bila među prijateljima i ljudima, koje su njene pesme upravo proslavile.


Foto: Ataimages

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas