· · Komentari: 0
pevačica

Teodora Džehverović u neobičnim pantalonama na nastupu: Ponela dva letnja trenda (FOTO)

Teodora Džehverović odličila se za belu boju i široke pantalone.

1627460670_Capture.PNG
Foto: Instagram/ printscreen/ Teodora Džehverović

Popularna pevačica Teodora Džehverović već nekoliko godina je na samom vrhu javne scene. Izlasci uglavnom ne prolaze bez njenih pesama. Dugo je trenirala umetnički balet, tako da je veoma posvećena scenskom nastupu, trudi se da u isto vreme publici pruži i muziku i igru.

Stajling Teodore Džehverović

Sezona nastupa se vratila, pa se naše zvezde trude da osmisle kostime i zanimljive kombinacije koje će poneti.

Pročiatjet još: Cipele koje zauzimaju tron obuće: Nekada su bile kućne PAPUČE, a sada glavni trend (FOTO)

Teodora Džehverović je za jedan od nastupa odabrala neobičan kostim. Ponela je kargo pantalone neobičnog sklopa, širokih nogavica koje su i dalje izuzetno popularne. Uz njih je uklopila top istog stila. Sve je u beloj boji koja je jedna od vodećih ove sezone.

Vidimo da je i Teodora naklonjena omiljenim sandalama ovog leta. Obula je takođe beli model, sa kaišićima.

Pročitajte još: Bikini sa rukavima i OBRNUT dekolte na kupaćem kostimu! (FOTO)

Pevačica Teodora Džehverović imala je nastup u Severnoj Makedoniji gde se desila na prvi pogled neprijatna situacija.  Jedan obožavatelj uspeo je da se popne na scenu, kada se pevačica na momenat uplašila, ali kada je shvatila da on samo želi da je zagrli, nasmejala se i uzvratila mu zagrljaj.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.