· · Komentari: 0
GAMING

The Sims 4: Najpoznatiji "građani" počinju život u skladu sa prirodom (VIDEO)

Svetski popularna igrica dobiće ekspanziju na temu ekološki osvešćenog života, pa će Simsi će tako raditi pod svetlošću sveća, recikliraće stari papir i uzgajati gusenice

sims-4-969326_960_720.png
Foto: Pixabay

Jedna od najpopularnijih igrica uz koju su se i razvijali računari i koja se generacijski prenosi, dobiće svoju najnoviju verziju.

Naime, prema prvim informacijama, The Sims 4 Eco Lifestyle podrazumeva da će igrači imati priliku da izgrade život svojih junaka u skladu sa ekološki podignutom svešći, očovanju životne sredine i planete.

Pročitajte još: Konačno! Crash Bandicoot se vraća kao igrica za pametne telefone (VIDEO)

Od sada, svaka akcije u Evergreen Harbor koju preduzmete i odlučite utiče na stanje sveta oko vas. Što igrači budu više održavali čistoću u popularnom gradu, više će videti kako priroda uspeva i kako napreduje.

Pročitajte još: Pucačina za milion dolara! Call of Duty: Mobile dobija prvi veliki turnir

Igrači će tako moći da određuju da li je nebo dovoljno maglovito ili čisto. Smeće može da se nagomila na ulicama u vašem kvartu ili ga očistite kako biste stvorili bujne zelene pešačke staze u gradu. Sve je do igrača.

Nadogradnja igrice stiže početkom juna.

Nova nadogradnja i verzija ove igrice stiže već početkom juna meseca, a biće dostupna za sve igračke platforme i uređaje.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.