· · Komentari: 0
KORISNO

Tik-toker pokazao neverovatan TRIK za zatvaranje kesa

Jednostavan trik.

1610367332_fgdfgd.png
Foto: Printskrin / tiktok / philiky

Korišćenje kesa za zamrzivač može da bude praktično, ali kad se ta ambalaža jednom otvori, nekako uvek pobegne nekoliko stvari.

Pročitajte još: Ako je bela odeća postala žuta nema problema: Dve stvari imate kod kuće, a mogu odmah da vam pomognu

Iako možete isprobati kopče za torbe ili gumene trake, lako ih je izgubiti i čini se da vam nikad nije dosta.

Pročitajte još: TREND koji rapidno raste: Da li je pokret "MALENE kuće" rešenje? (VIDEO)

Ali jedan čovek je smislio jednostavan trik za zatvaranje otvorene kese - sečenjem na način koji znači da možete da zavežete vrh. Filip Kvin iz Kvinslenda, Australija, pokazuje kako ako otvorite kesu po sredini umesto preko vrha, i tako će vam ostati dva jezička. Zatim, ako izvadite prvi deo, ostavlja vam dovoljno prostora da uhvatite svaku stranu i povežete ih. Možda se čini jednostavno, ali zašto to nismo ranije pomislili !? On je podelio ideju na Tik Toku i rekao: - Samo u slučaju da ovo još niste otkrili.

@philiky

Yess was I am phat but no this want just for me and yes I did add more after😉😂##fyp ##foodthingz ##food ##lifehacks ##foodhacks ##foodfetish ##trend ##foru

♬ Buss It - Erica Banks

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.