· · Komentari: 0
DRUŠTVENE MREŽE

TikTok DOMINIRA na polju društvenih mreža! Evo koji VRTOGLAVI RAST korisnika beleže

Nakon otvaranja parnice sa vlastima Sjedinjenih Američkih Država u javnost su izašli podaci o broju korisnika TikTok aplikacije, kako u celom svetu, tako i na području Amerike.

1598427193_tik-tok.jpg
Foto: Pixabay

Konačno obelodanjen broj korisnika jedne od najpopularnijih aplikacija na svetu trenutno. Naime, iz kompanije ButeDance u čijem vlasništvu je aplikacija TikTok je po prvi put izašla sa podacima o broju korisnika i to prilikom predaje dokumenata neophodnih za sudski proces.

Pročitajte još: Da li nam treba 5G MREŽA, jer SOFTVERI već prepoznaju ne samo lica, nego i EMOCIJE!

Više od 100 miliona korisnika bilo je aktivno u julu na TikTok aplikaciji u Sjedinjenim Američkim Državama

Zahvaljujući upravo tim dokumentima moguće je izvući i približne podatke o broju korisnika kako na globalnom tako i na američkom tržištu, posebno sada kada su aktuelne zabrane ove aplikacije u Sejdinjenim Američkim Državama. 

Pročitajte još: Tehnološka POBEDA: Evropol razbio mrežu za komunikaciju koju su koristile HILJADE KRIMINALACA

Tako je u julu aplikacija TikTok imala čak 690 miliona registorvanih korisničkih naloga koji su aktivni na mesečnom nivou. Od ovog broja, više od 100 miliona korisnika bilo je aktivno sa američkog tržišta uprkos zabranama.

Pročitajte još: OVO je jedina ŽENA koju je pogodio METEORIT, ali se od toga OBOGATIO njen KOMŠIJA!

Poređenja radi o načinu rasta same aplikacije, u januaru 2018. godine ova aplikacija imala je samo 55 miliona mesečno aktivnih korisnika u svetu i 11 miliona na američkom tržištu.

Pročitajte još:  NAJBOGATIJI! Da je mario za novac, Tesla bi kada je umro imao TAČNO OVOLIKO NOVCA NA RAČUNU! (VIDEO)

Sama TikTok aplikacija je preuzeta više od 2 milijarde puta što je uspeh kojim se mogu pohvaliti još samo starije i popularnije društvene mreže.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.