· · Komentari: 0
ŠMINKA

Tiktokerka pokazala koliko se za 5 godina moda promenila, a OBRVE su stradale! (VIDEO)

Zahvaljujući videu u kojem pola lica šminka kao da je 2016, a pola na način koji je danas popularan vidi se šta se promenilo.

1619527339_TikTokRose.PNG
Foto: Tik Tok/ screenshot roseandben

Pre samo pet godina bila je popularna transparentna šminka, a danas prirodan izled. Tiktokerka Rouz Sijard je to pokazala uporednom šminkom.

Pročitajte još: Ove stvari više nisu u modi - 5 stvari koje treba da IZBACITE iz ormara!

Teška šminka sa nekoliko slojeva pudera, mnogo rumenila, crne, veštačke trepavice što duže to bolje. Međutim, najveće iznenađenje su obrve!

Sada je popularan prirodan izgled.

Naime, obrve su pre pet godina bile jake, crne, odštampane tamnim kreonom ili tetovirane. Više nije tako. Sada su moderne obrve lepog, normalnog oblika.

@roseandben

Do you remember the makeup trends from 2016?? Scroll my IG to see my makeup from 2016 🙃 ##makeuptutorial ##2016vs2021

♬ Fallin' in a Garden - LLusion

Veštačke trepavice i dalje koriste mnoge devojke, ali sada se naglašava samo ugao oka. Takođe, rumenilo je nežnije i stavlja se poput "zdravlja", a ne jakog isticanja jagodica.

Pročitajte još: Zorana komentariše OSKAR MODU: Glamurozne toalete vratile OPTIMIZAM! Šlic je opet tu, a MLADE glumice razočarale (FOTO)

Senke su nežnije, zemljanih boja. Karmin je zamenio sjaj.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.