Oglas
· · Komentari: 0
NEVEROVATNO

Devojka nestala nakon što je ostala bez benzina: Našli je posle 7 DANA i dalje su u ŠOKU ŠTA SE DESILO

Tinejdžerka pronađena i u stabilnom je stanju

1597915397_Depositphotos_182845538_s-2019.jpg
Foto: depositphotos
Oglas

Đovana iz Vašingtona, odvezla se svojim automobilom iz kuće u predgrađu Sijetla, ali nakon što se nije vratila kući, roditelji su prijavili njen nestanak.

Pročitajte još: SELO U KOJEM SU PINGVINI SLUČAJ: Policija spasila jednog otuđenog, ali i par otetih

Foto: despositos

Automobil bez goriva je pronađen u sledeće večeri kod jednog planinskog prelaza, koji se nalazi na dva sata vožnje od njene porodične kuće, ali od nje nije bilo nikakvog traga.

Nakon prijave roditelja da im je ćerka nesta, šerif okruga bio je veoma sumnjičav, a policajci su pronašli njen napušteni automobil koji je bio bez goriva, kao i njenu torbicu koja je i dalje bila u autu, nedostajao je mobilni telefon. Šerif je rekao da na tom području nema signala i da je zbog toga bilo veoma teško locirati devojku, kao i da zbog rastinja nije bilo moguće teren pretražiti helikopterom.

Nakon sedam dana pas tragač, nanjušio je oko kilometar i po trag, a spasilački timovi su odmah krenuli u potragu  oko potoka i pronašli su njenu cipelu, odeću i svesku. Na kraju, nekoliko kilometara dalje od njenog auta, pronašli su i nju. Izbezumljenu, ali je pričala i nepovezano. 

Pročitajte još: Možete li da zamislite kako će izgledati putovanje 2049. godine? Otvara se PUT SVILE, a Kinezi će imati glavnu ulogu

- Ne znamo šta je tamo radila. Ovo je čudo. U stabilnom je stanju  - rekao je šerif, dok otac nije znao šta je njegova ćerka radila na takvom mestu - izjavio je šerif i dodao da je možda krenula da traži gorivo, pa je zalutala.

Pročitajte još: Sigurno je ne bi pustili na svadbi ili u NOĆNOM KLUBU, ali ovo je NAJSTARIJA PESMA na svetu (VIDEO)

Abot takođe navodi, da je Đovana verovatno preživela jer je pila vodu iz potoka, ali nije bio siguran šta je jela sedam dana. Jedan porodični prijatelj, koji je učestvovao u potreazi, izjavio je da je subota bila poslednji dan potrage.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas