· · Komentari: 0
PLAVA KRV

To smo čekali: Megan se pojavila u javnosti na kraljičin rođendan, a svi su primetili jedan detalj (FOTO)

Mali Arči, sin princa Harija i Megan Markl, tako je porastao, a mama se sa njim pojavila u javnosti za vreme kraljičinog rođendana.

1619163075_Depositphotos_196499494_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto

Jasno kao dan - Megan Markl je ponovo preotela slavu kraljevskoj porodici! Papraci su uspeli da je uslikaju sa Arčijem. Sliku Megan Markl sa Arčijem možete videti OVDE.

Pročitajte još: Milica Milša u potpuno prirodnom izdanju: Glumica pokazala kako treba da izgleda negovana dama (FOTO)

Mali Arči je presladak! Na slici nosi farmerke, sivi duksić, kapicu i veliki zeleni ranac. Megan nosi mantil, farmerke i crnu bluzu ispod koje se ističe veliki trudnički stomak. Nosi i crnu masku. Svi su, međutim, primetili da je na nogama nosila "Valentino" mula papuče.

Arči puni dve godine
Arči će 6. maja napuniti dve godine. Uskoro će dobiti sestru.

Arči na slici deluje potpuno zbunjeno i iznenađeno, dok ga mama nosi.

Arči deluje iznenađeno, a Megan potpuno zdravo.

Arči i Megan su ostali u Kaliforniji dok je princ Hari bio u Londonu tokom dedine sahrane. Sahrana princa Filipa nije uspela da pomiri braću, niti da vrati Hraija pod okrilje porodice. Naime, on nije bio pozvan na bakin rođendan i vratio se kući ranije. To je znači da intervju sa Oprom Vinfri kraljevska porodica nije oprostila. Intervju su Hari i Megan dali dok je deda Filip bio u bolnici.

Pročitajte još: Kakav BUM iz kraljevske porodice: Hari se vratio u Ameriku, Megan kontaktirala kraljicu - dogodilo se (NE)OČEKIVANO

Za vreme sahrane Megan je ostala u Kaliforniji pod izgovorom da su doktori savetovali da miruje. Međutim, Megan ne deluje kao trudnica koja ima tešku trudnoću.

Hari je tokom dedine sahrane hodao sa ostalim članovima porodice, ali nije stajao pored brata Vilijama, nego ih je razdvajao rođak Piter Filips.

Pročitaje još: "Oduvek je bilo lako mrzeti i uništavati. Graditi i negovati mnogo je teže": Neprikosnoveni citati kraljice Elizabete

Hari (36) se pre rođendana kraljice Elizabete vratio u Kaliforniju i to je definitivno bio znak da mu nisu oprostili, jer su svi ostali članovi porodice bili sa kraljicom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.