· · Komentari: 0
POZNATI

Tom Kruz pokazao novu devojku: Mlađa je tačno 20 godina, a evo kako izgleda (FOTO)

Na snimanju filma, poznati glumac je uhvaćen sa novom devojkom.

1608283013_pjimage--3-.jpg
Foto: Printskrin / instagram / wellhayley / tomcruise

Snimanje filma "Nemoguća misija 7" glavna je tema svetskih medija. 

Poznati glumac i producent je nedavno na snimanju filma vikao na ekipu i pretio im otkazima zbog propusta antikovid protokola koja su potrebna za snimanje filma.

Pročitajte još: Oglasio se Biković nakon vesti da je zaražen korona virusom: Otkrio kako se sada oseća

Pored ove, stigla je i vest, da je Tom Kruz, navodno, u vezi sa 20 godina mlađom glumicom i koleginicom Hejli Atvel, sa kojom je svakodnevno na snimanju.

Izvori kažu da su njih dvoje nerazdvojni od prvog dana. Posle razvoda od Kejti Holms, glumac nikoga nije pokazivao javnosti. Hejli je, sa druge strane, raskinula dugu vezu početkom godine.

Pročitajte još: Miloš Biković zaražen koronom, evo u kakvom je stanju poznati glumac!

Trenutna situacija oko Kovida ih je još više zbližila i oni su nerazvojni. Sastaju se i nakon snimanja, dobro se slažu i presrećni su.

Ona je na svom Instagram nalogu objavila sliku sa snimanja u kojoj je šaljivo napisala:

- Moj novi instruktor vožnje. Nadam se da se nigde neću slupati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hayley Atwell (@wellhayley)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hayley Atwell (@wellhayley)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hayley Atwell (@wellhayley)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.