Oglas
· · Komentari: 0
CVEĆE

Top 7 biljaka koje imaju NAJLEPŠI MIRIS - prirodan parfem za vaš dom!

Vaš dom može biti prožet prekrasnim mirisima, samo treba odabrati prave biljke.

1619612690_spring-plant-1333318_1920.jpg
FOTO: pixabay
Oglas

Lista najmirišljavijih biljaka za vaš dom: 

Matičnjak

Matičnjak je višegodišnja biljka koja raste gusta i grmolika. Ako četkate ili lagano trljate lišće, naći ćete aromu slatkog limuna.

Beli jasmin je elegantna opcija za vaš stan.

Lavanda

Lavanda nije samo biljka lepog izgleda, ona takođe divno miriše! Opuštajući i nežni miris koji može prožeti sobu svojim suptilnim mirisom. Često gajena na otvorenom, lavanda je divna biljka koju možete držati i u zatvorenom.

Pročitajte još: MLEKO i PIVO za vaše biljke - daju neverovatan sjaj listovima!

Beli jasmin

Sa svojim gustim zelenim lišćem i prilično belim cvetovima, jasmin je poznat po tome što je jedna od elegantnijih opcija za zatvorene prostore. Ova biljka daje slatku i nežnu aromu, koju mnogi upoređuju sa svežim platnom.

Biljka hristov venac odaje voćnu aromu.

Gardenija

Gardenija je jedna od poznatijih mirisnih sobnih biljaka. Ova sobna biljka ima tamnozelene sjajne listove i bele cvetove koji daju aromatičan miris.

Drvo limuna

Limun, pomorandža i druge biljke limunskog voća mogu dodati voćne mirise vašoj zatvorenoj bašti. Patuljasto formirani u minijaturno drveće, citrusima je potrebno sunčevo svetlo i toplota da bi proizveli male mirisne cvetove koji mirišu na njihovo voće.

Pročitajte još: Borac protiv bakterija raste na vašoj terasi - DRAGOLJUB, najukusniji cvet! (RECEPT)

Stefanotis

Sa atraktivnim tamnozelenim listovima koji izgledaju dobro bez obzira na godišnje doba, stefanotis je biljka poput vinove loze koja stvara grozdove voštanog cveća slatkog mirisa u proleće i leto.

Hristov venac

Ova biljka nudi očaravajuće cvetove. Pored svog složenog izgleda, hristov venac odaje miris mente i voćnu aromu.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Rezultati prevodPratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas