· · Komentari: 0
TUGA

Tragedija zbog nemara lekara: Mlada influenserka (23) preminula tokom operacije sprečavanje znojenja

Svet je potresla još jedna tragedija

1626597602_odisa.jpg
Foto: Instagram printscreen/ odalis_sm

Mlada influenskerka fitnes instruktorka i bodibilderka, Odalis Santos Mena, premilua je tokom operacije, kako bi sprečila obilno zbojenje u 23 godini.

Pročitajte još: Poznata influeserka poginula dok je pravila selfi na litici

Odalis je želela da se oslobodi neprijatnog viška znojenja ispod pazuha, pa je odlučila da se podvrgne operaciji uklanjanja zbojnih žlezda, koje ublažavaju miris tela, a čak i spamjuju rast dlaka ispod pazuha.

Anesteziju joj dalo  lice koje nije bilo školovani anasteziolog

Nažalost, stvari su krenule po zlu, jer je pri primanju anestezije, doživela srčani udar i preminula. Bila je jedna od omiljenih mladih fitnes instruktora, a na svom Insatgramu, pričala je o operaciji koliko je delotvorna.

Istraga je utvrdila, da je mlada Odalis preminula zbog nemara lekara, jer joj je anesteziju dalo lice koje nije bilo školovani anasteziolog.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.