Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

Tragična sudbina Džeja i Tihomira Arsića: Trebalo je da glume u istom filmu, a onda su umrli u razmaku od jednog dana (VIDEO)

Preminuli su u roku od dva dana

1607625599_New-Project--1-.jpg
Foto: YouTube Ilustracija printscreen
Oglas

Džej Ramadanovski i Tihomir Arsić zajedno su trebali da se pojave u filmu "Vikend sa ćaletom", ali je onda naš poznati glumac saznao da boloje od opake bolesti.

Pročitajte još: "Zar ja da ti brišem suze" je jedan od najvećih Džejevih hitova... Nakon 33 godine otkrivena je tajna ove pesme (VIDEO)

Tika Arsić se 5 meseci pripremao za ulogu u filmu “Vikend sa ćaletom” , išao je u teretanu, trenirao boks. Rešio je da pred snimanje ode na rutinski pregled, a tada je saznao za svoju bolest:

- Uradio sam nekoliko skenera i magneta, mada sam bio zdrav i nisam osećao nikakve tegobe. Tako sam slučajno saznao da imam kancer na glavi pankreasa - rekao je glumac u jednom od svojih poslednjih intervjua.

Njegovu ulogu preuzeo je Nenad Jezdić, a u jednoj od scena pojavljuje se i Džej Ramadanovski, koji Jezdiću peva pesmu "Živote ženo bez morala".  Zbog operacije koju je tada imao zakazanu, Tika je morao da se povuče, te zbog toga nije došlo da budu ovekovečeni na velikom platnu.

Pročitajte još: Sin Isidore Bjelice objavio potresan status ... "Danas bismo slavili tvoj rođendan" (FOTO)

Džej se poslednji put u javnosti i pojavio upravo na premijeri ovog filma, a nije mogao da sakrije sreću i uzbuđenje što su upravo njega izabrali da glumi u sceni sa Nenadom Jezdićem.

- Ovo je nešto najveće što mi se desilo u životu! U filmu sam sa Jezdom! Ne mogu vam opisati kako sam se osećao dok sam ga gledao na setu i na monitoru dok je snimao scene - rekao je kroz suze Džej nakon premijere filma.

Podsetimo, Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra od posledica srčanog udara, dok je naš glumac Tihomir Arsić, preminuo samo dan kasnije nakon duge i teške borbe sa rakom pankreasa.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas