Oglas
· · Komentari: 0
PISCI

Treba nam PAR GRUDI i jedna ZADNJICA: Slavna spisateljica je bila ŠOKIRANA zahtevom producenta

Filipa Gregori je sinonim za Tjudorove, jer je ova žena najpozantiji pisac istorijskih romana.

1603899118_Movie.PNG
Foto: Youtube/ screenshot Movieclips Classic Trailers
Oglas

Filipa Gregori je najpozantiji pisac istorijskih romana svih vremena, jer je samo iz vremena Tjudora napisala 15 romana. Mnogi od njih su preneti i na filmsko platno.

Pročitajte još: Džulija Roberts je OTKRILA TAJNU i od onda je primenjuju i ostale ŽENE

Kada je počelo snimanje "Druge Bolenove kći" producenti su Filipi obećali da će poštovati istorijske činjenice i da ih neće izvrtati kako njima odgovara. U filmu glume zvezde, poput Skarlet Johanson, Natali Portman i Kristin Skot Tomas.

Bolenova kći Foto: Youtube/ screenshot Movieclips
Zahteve su izneli uz šampanjac!

Tokom snimanja producenti su pozvali Filipu i, uz šampanjac, joj biranim rečima objasnili da je sve odlično, ali da im je neophodno više golotinje u filmu, da bi bio uspešan.

Koliko tačno golotinje

- Koliko tačno golotinje? Pitala sam otvoreno producenta - ispričala je Filipa u jednom intervjuu.

Producent je odgovorio: "Par grudi i jedna zadnjica!"

Pročitajte još: Većina pasa UNIŠTAVA KNJIGE, a ljubimac SLAVNOG PISCA ih OBOŽAVA

- Pošto sam moderna žena odgovorila sam da nema problema, neka glumicu postavi u kadu da se kupa i meni neće smetati - kaže Filipa.

Filipa Gregori Foto: Youtube/ screenshot Simon & Schuster Books
 
 
Za samo deset godina pisanja istorijskih romana Filipa je zaradila više od 17 miliona funti. NJene knjige su prevedene na 70 jezika. Kod nas je poslednju knjigu "Ukroćena kraljica" objavila "Laguna".
 
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas