Oglas
· · Komentari: 2
NEGA I LEPOTA

Trendove diktira CECINA ćerka! Nokte koje je ponela ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ ćemo nositi ovog proleća (FOTO)

Popularna mlada pevačica postala je poznata i po savršenom stilu koji brojne devojke pokušavaju da isprate

1613838352_anastasijaR.png
Foto: InstagramScreenShot/raznatovicanastasija
Oglas

Mlada zvezda u usponu i ćerka jedne od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu, Anastasija ražnatović izgradila je svoj imidž i zahvaljujući lepoti, koja je rezultat redovne nege i tretmana u kojima uživa.

Pročitajte još: Luj Viton ne prestaje da iznenađuje: Ovaj put predstavio džemper koji košta čak 7.000 evra! (FOTO)

Ovog puta, donosimo vam oblik i boju noktiju koje je ponela Anastasija Ražnatović, a koji će se nositi ovog proleća. Manikir za 2021. godinu prati trendove i boje koje se zasnivaju na retro paleti boje jorgovana, limuna i slatke kajsije, a upravo je Ražnatovićeva u novoj sezoni ponela pastelno roze boju. 

Pročitajte još: Dr Galina Joković kaže da odustvo mirisa i ukusa, ako nije korona, ukazuje na OPASNU bolest


Foto: InstagramStoryScreenShot/raznatovicanastasija

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović  time je pokazala da se ne smatra bez razloga modnom ikonom svoje generacije. Na Instagramu je prati milion ljudi, a devojke u njenim modnim izdanjima i savetima leopte često pronalaze inspiraciju.

Pročitajte još: Dženifer Lopez promenila izgled: Popularna zvezda napravila veliku

Inače, Anastasija već neko vreme nosi pastelne boje noktiju, što definitivno znaači da će se ovog proleća nositi ove palete na noktima devojka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas