· · Komentari: 0
VEŽBAJTE SA MARIJOM

Zagrejmo se: Danas sa našim trenerom Marijom radimo trening za noge (VIDEO)

Svakog vikenda na Magazinu Novosti vežbajte sa našim profesionalnim trenerom Marijom Stojanović.

1613215506_slika-6.jpg
Foto: privatna arhiva

Danas prednost dajemo nogama. Uz detaljnja objašnjenja na snimku uradićete sa lakoćom ceo trening.

Pročitajte još: VEŽBE ZA GORNJI DEO TELA: Pratite detaljna objašnjenja trenera Marije i biće vam lako (VIDEO)

Vežba 1

Prvo radimo iskorak. Vežbu radite naizmenično i pazite na korak. Koleno ne sme da ide napred, nego treba da bude pod uglom od 90 stepeni. Radite tri kruga po 20 ponavljanja.

Vežba 2

Sledeća vežba je skok u dalj, gde se dočekujemo u čučanj i lagano se vraćamo unazad. Radite 3 serije po 15 ponavljanja.

Pročitajte jošDanas radimo GLUTE & CORE trening: Uz detaljna objašnjenja trenera Marije ništa nije teško! (VIDEO)

Vežba 3

Vežba za zadnju ložu je sledeća. Kolena su blago savijena, tegovi su uz butine. Spuštamo gornji deo tela lagano iznad kolena, vraćamo se i stežemo zadnjicu. Ovu vežbu radite 3 puta po 20 ponavljanja.

Vežba 4

Sledeće što radimo je čučanj. Tegovi treba da budu između nogu. Noge treba da budu u rastojanju malo šire od ramena. Stopala treba da idu ka spolja, a kolena da prate smer stopala. Radite 4 serije po 20 ponavljanja.

Pročitajte još: Prava stvar posle praznika: Sa našim trenerom Marijom ovoga vikenda radimo TRENING ZA CELO TELO (VIDEO)

Vežba 5

Ova vežba je iskorak u skoku. Uhvatite zalet i dočekajte se lagano. Uradite 10 skokova na jednoj, pa 10 na drugoj, i sve to ponovite 3 puta. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.