· · Komentari: 0
EMOTIVNO

Trenutak u Zvezdama Granda kakav do sada nismo videli: Jelena Kareleuša se poklonila ovoj takmičarki! (VIDEO)

Učesnica Zvezda Granda potpuno je opčinila žiri

1619435859_karleua.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva

Iako je Jelena Karleuša veoma kritički nastrojena kada su takmičari Zvezda Granda u pitanju, ovoga puta dogodio se trenutak o kome će svi pričati.

Pročitajte još: "Nekada potonem": Marina Tucaković iskreno o borbi sa rakom, a ova Cecina pesma joj najviše pomaže u teškim trenucima

Naime, Andrijana Stojanović iz Niša, kojoj je inače Karleuša mentor, svojim nastupom bukvalno je raspametila žiri, a ono što niko nije mogao da očekuje je trenutak, da će upravo Jelena ustati i početi da joj aplaudira.

- Bravo, Cico! Bravo! Ja ti čestitam! Ostali smo svi bez teksta i svi smo se naježili! Bravo! - govorilla je Jelena dok je prilazila kandidatkinji da čestita.

- Pobednica večeri! Moja Cico, kakav je ovo večeras nastup bio! Kakva je ovo emocija bila! Ja sam bila kao prase naježena... Ne znam ko mi je rekao da izgledam kao prase kad se najede... Ovaj nastup, druge pesme pogotovo, može da se iseče i da se pušta bilo gde, kao isproducirani otpevani vokal u studiju, tako si bila bez greške! Čestitam, nabolje do sada i mislim da si zadala domaći zadatak mnogima! - bila je preponosna mentorka ove fenomenalne takičarke.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.