Oglas
· · Komentari: 0
PLANETE

TRI horoskopska pobednika godine, a prvi su Ribe, koje treba da se spreme za SPEKTAKL

Koja tri znaka će imati najviše sreće u narednom periodu? Pitanje je koje mnogo zanima, a jedno je sigurno: četiri planete su u znaku Riba!

1615279320_Depositphotos_30201047_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Mars će jednom znaku dati snagu za posao, Sunce će drugom znaku dati energiju za uspešne pregovore, a Jupiter donosi sreću trećem znaku.

Pročitajte još: Astrolog otkriva kakva će nam biti 2021. godina: Maske ćemo nositi do aprila 2022.

Ribe

Ovo je najpovoljniji period za vas jer se Sunce nalazi u vašem znaku, takođe Venera i Neptun i to donosi lepu i jaku energiju. Ove planete daće da se osećate otmeno, poželjno lepo. Ako ste planirali promenu frizure ili neku estetsku korekciju sada je parvo vreme za to!

Stiže Jupiter, a ova planeta sreće ulazi u vaše polje posla i kreću promene na bolje.

Jupter u maju dolazi u vaše sazvežđe. On će vam preokrenuti život na bolje, daje tu veliku lepu pozitivnu energiji. Zato ga zovu :velika sreća. I to nije sve! Od 20. marta Venera i Jupiter ulaze u vaše polje posla i tada vam kreću promene na bolje. Iskoristite podršku ovih planeta. Samo napred!

Bik

Najbitnije je je da je Mars izašao iz vašeg znaka jer je davao teške aspeket sa Jupiterom, Saturnom i Merkurom. Sada je Mars u polju posla i daće vam energiju za rad i tu će se dešavati lepe i pozitivne promene. Možete očekivati veći priliv novca ako ste na starom poslu ili promenu posla sa velikim uspehom.Sada treba da se pokrenete i potrudite kada je posao u pitanju.

Mars je u polju posla i daje vam energiju, a stiže i veći priliv novca ili promena posla?

Pročitajte još: Italijani predvideli koronu još 1962. godine?! Otkriveno šta stoji iza ilustracije napravljene pre 50 GODINA (FOTO)

Venera je sada u Ribama što će vam doneti veću emotivnost i blage reči koje treba da iskoristite za emotivne razgovore . Bilo da su u pitanju partnerski ili porodični . Iskoristite ovu nežnu energiju.

Ovan

Ovo je najpovoljniji period u toku godine za vas jer Sunce počinje da tranzitira vašim znakom. 21. marta prelazi u vaš znak. Kao i Venera koja ulazi u vaš znak 20. marta. U ovom periodu od mesec dana kada je energija najjača iskoristite da baš sve stvari dovedete u red.

Putujte, kontaktirajte, potpisujte!

Pošto je period Riba, a one daju nežnu energiju i vi ćete biti lagani i opušteni za razgovor. Bitno je samo da eneregiju ne trošite na periferne stvari već da je lepo kanališete.

Pročitajte još: Poslovni horoskop za mart: Škorpiji pare, Strelcu uspeh, a jedan znak se seli u drugi grad

Pojačano će vam biti polje kontakta, kretanja, putovanja. Mars podržava sve to pa će vam doneti potpisivanje novih ugovora, pisana reč će biti jača nego izgovorena. Srećno!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas