Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

TRI jednostavna koraka za NAJZDRAVIJI početak dana

Ukoliko jutro počne na pravi način, dan će biti savršen.

1616887491_Depositphotos_196601566_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Problemi iscrpljenosti, prolećnog umora i problemi sa nadraženim želucem samo su neki od tegoba koji nas očekuju sa prvim osunčanim prolećnim danima. Najpametnija stvar koju sada za sebe možemo učiniti je da uvedemo kratke jutarnje rituale koji uključuju disanje i ispijanje čaše pune blagotvornog klorofila na prazan stomak.

Pročitajte još: Napravite sami masku za suvu kosu i kožu: Otkrijte sva blagotvorna dejstva KEFIRA

Na taj način ćemo postići umereni detoks i dati organizmu dati energetski podsticaj koji mu je potreban.

Otvorite prozor

Svako jutro otvorite prozor na 5 minuta i duboko dišite. Udahnite na nos i izdahnite polako i dugo kroz poluotvorena usta. Provetravanje stana, ma koliko jednostavno da zvuči, često nam promakne, a važan je i neophodan dnevni ritual.

Istegnite se

Pročitajte još: Radili smo pogrešno: Evo kako se pravilno peru sudovi

Napravite jednostavne vežbe istezanja, u ležećem ili stojećem položaju. Duboko dišite i osetite kako se vaše telo budi. Dovoljno je pet minuta da osetite kako se energija u vašem telu pokrenula. Ovaj će vam ritual na početku dana pomoći će vam da bolje i svesnije krenete u dan. 

Dnevna doza klorofila

Pročitajte još: Iskusne žene znaju: Super trikovi kako da vam se nakuplja manje prašine u kući

„Okupajte" se klorofilom iznutra. Nežan detoks koji istovremeno daje obilje kvalitetnih nutritijenata dolazi nam iz Zelene magme, jednog od najpopularnijih zelenih napitaka. Ovaj prah nastao od dehidriranog soka mladog ječma i deluje kao melem za želudac i energetski booster. Izvrstan je prirodni alkalizator i može biti dobra prevencija kod prolećnih alergija. Zbog obilja klorofila, podstaći će proizvodnju crvenih krvnih zrnaca i pomoći nam da zablistamo u proleće.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas