· · Komentari: 0
SAVETI

Tri koraka do savršenih obrva (VIDEO)

Za samo nekoliko trenutaka možete ukloniti sve nepravilnosti na obrvama

1601903438_Depositphotos_209619348_s-2019.jpg
Foto: depositphotos

Većini žena, najveći problem kod ulepšavanja predstavlja, čupanje obrva. Postoje tri osnovne tačke, koje će vam olakšati ove muke i pomoći da pronađete savršeni oblik obrva prema vašem licu.

Pročitajte još: Da li KOSU PERETE UJUTRU ili UVEČE? Stručnjaci kažu da je ovo ZDRAVIJE

1. KORAK
Uzmite olovku, vrh okrenite ka gore, a potom je okomito prislonite uz rub nosa. Tačka iznad nosa znači da bi tu trebao biti početak obrve. Označite tačku olovkom kako biste kasnije mogli dostići savršen oblik.

2. KORAK
Isto kao u prvom koraku, usmerite okrenutu olovku od najšireg ruba nosa ka spoljašnjem uglu oka, prislonite je i tačka koju ste dobili označava završetak obrva. Označite i nju.

3. KORAK
Na kraju, olovku usmerite od samog vrha nosa ka sredini oka. Položite je i obeležite najvišu tačku iznad oka, na rubu gornje obrve. To bi trebalo da bude sredina vaše najidealnije oblikovane obrve.

Pročitajte još: Uporan je i uništava nam osmeh! Uklanjanje karijesa KOŠTA MNOGO, a možete ga ukloniti sami

Dobili ste tri referentne tačke koje će vam pomoći da iscrtate svoje obrve, a da ne promašite odgovarajući oblik za vaše lice. Dopunite obrve tvrdom olovkom za obrve, za nijansu svetlijom od prirodne boje. Lagano senčite obrvu prema označenim tačkama, sve dok je skroz ne ispunite.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.