Oglas
· · Komentari: 0
NARODNA MEDICINA

Tri moćne biljke koje eliminišu svaku URINARNU INFEKCIJU (RECEPT)

Istraživanja su pokazala da postoje mnoge teorije i uslovi zašto se ove infekcije javljaju češće leti, naročito kod mlađih žena.

1627332038_Depositphotos_161870948_s-2019.jpg
Oglas

Urinarne infekcije se mogu javiti u područjima donjeg i gornjeg urinarnog trakta. Simptomi urinarne infekcije donjeg trakta uključuju često i bolno mokrenje, čudno obojen urin i manje bolove u stomaku. Simptomi urinarne infekcije gornjeg trakta, ili bubrežne infekcije, uključuju bolan i osetljiv gornji stomak, groznicu ili smrzavanje, mučninu i povraćanje.

Pročitajte još: Napravite SAMI SOK OD KRASTAVCA: Za napitak koji osvežava, čisti kožu i TOPI KILOGRAME potrebna su samo DVA sastojka (RECEPT)

Čaj od peršuna

Ovaj čaj se možda ne može pohvaliti divnim ukusom, ali se svakako može pohvaliti svojom delotvornošću. Čaj od peršuna je odličan kod detoksikacije organizma, ali eliminiše i bakterije koje inficiraju urinarni trakt i remete rad bubrega i bešike.

Pročitajte još: Jelo za vrućinu: Vitaminski pirinač daje snagu, a priprema se brzo (RECEPT)

Priprema čaja od peršuna

Preliti 2 kašike svežeg lišća peršuna sa 200 mililitara vrele vode, ostaviti da odstoji 10 minuta i piti ga posle svakog obroka.

Uvin čaj

Možda i najpoznatiji čaj u borbi protiv urinarnih infekcija. Ova biljka deluje antibakterijski i tako uspešno eliminiše uzročnike bolesti.

Priprema uvinog čaja

Kašiku suvog lišća uve, preliti sa 250 mililitara ključale vode, procediti nakon 15 minuta i popiti.

Čaj od brusnice

Pročitajte još: Nutricionista otkriva kako treba da se hranimo tokom VRUĆINA: OVO povrće MORA da se nađe u jelovniku

Sok od brusnice se veoma često preporučuje u borbi protiv urinarnih infekcija, ali čaj je mnogo bolje rešenje. Brusnica je toliko dobra u rešavanju urinarnih infekcija, da smo je mi uvrstili u sastav našeg preparata protiv urinarnih infekcija. Ovaj čaj  se odlično bori protiv urinarnih infekcija i to na potpuno prirodan način.

Priprema čaja od brusnice

Preliti 8 kesica brusnice sa 2 litra  ključale vode, procediti nakon 15 minuta i piti više puta u toku dana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas