· · Komentari: 0
trend

Tri načina da nosite KAMEL KAPUT: Zašto su žene širom sveta oduševljene

Da li je i u vašem ormaru?

1605713600_Depositphotos_169165340_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Kamel kaput je modni hit za jesen i zimu 2020. i 2021. godine, a nose ga sve moderne žene - od glumica, preko pevačica do najprivlačnijih manekenki. Modne influenserke koje najviše zarađuju na Instagramu imaju barem po nekoliko ovakvih kaputa. Tajna njihovog dobrog izgleda je u tome što se veoma lako i lepo kombinuju.

Zanimljivo je da je u modi više nijansi svetlosmeđe boje koju svi popularno nazivamo "kamel". Inače, naziv ove boje u upotrebi je u engleskom jeziku još od 1916. godine a inspiracija je došla od boje kamilje dlake. Zbog sličnosti u srpskom, izraz kamel se lako proširio.

Foto: Deposit

Pročitajte još: Hulahopke vam često pucaju? Uz ovaj TRIK to se neće više događati

Kako da kombinujete kamel boju? 

Moć kamel boje je u tome što ona nije ni topla ni hladna već neutralna. Zato se odlično slaže sa sivom i bež bojom koji će joj dati svetao i svež izgled. Takođe, često se ovaj naziv odnosi i na slične podtonove koji su malo hladniji, jer imaju više sive - to je popularna "tup" boja.

Foto: Deposit

Kamel kaput se uklapa i u sportski i u elegantni stil.

Pročitajte još: Nedeljni tretman koji pozitivno deluje na BORE: Maska od jabuke i meda

Toplija kamel boja ima malo žute u sebi. Zato ona može da služi kao ključni faktor uz tamne odevne predmete - crnu ili teget. Odlično se slaže uz farmerke bilo da je reč o svetlijem ili tamnom teksasu. Uz ovakakv kaput idealno je da kombinujete obuću i tašnu u tamnosmeđoj, "konjak" boji. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.