Oglas
· · Komentari: 0
TREND

TRI načina na koje učimo od Kejt Midlton kako se nosi BELA boja (FOTO/VIDEO)

Kejt Midlton nepogrešivo nosi bele haljine, sakoe i bluze.

1627631660_Kejt-u-belom-Youtube.PNG
Foto: Youtube/ screenshot The Royal Family Channel
Oglas

Bela boja je veoma teška za nošenje, ne samo zato što se lako prlja i ukoliko se kombinuje sa pogrešnim bojama može da izazove smeh kod drugih ljudi.

Pročtiajte još: BRUKA: Brat Megan Markl ulazi u rijaliti! Sa njim je i bivši očuh Kim Kardašijan

Belo na venčanju
Ne zaboravite, na venčanje se nikada ne ide u beloj haljini ili kompletu. Izbegavajte i bež nijanse jer na slikama izgledaju kao belo.

Kejt Midlton je prava modna ikona jer odlično koristi belu boju.

Kejt Midlton u belom sakou

Beli sako izgleda efektno, a Kejt Midlton ga nosi na neobaveznim događajima. Kombinuje ga uz farmerke i zanimljive crvene naočare. Dakle, bela boja savršeno ide uz crveno i plavo - tu nećete nikada pogrešiti.

Pročitajte još: Kraljica Elizabeta je smislila OSVETU: Uvrediće Megan Markl i princa Harija bez oduzimanja titula!

Savet+: Beli sako nikada ne kombinujte sa belom suknjom!

Kejt Midlton u belom džemperu

Beli džemper se odlično slaže sa sakoom i pantaloma. Kejt Midlton bele bluze nosi na svim sportskim i neformalnim događajima.

Pročitajte još: Bivši muž Dženifer Lopez, Mark Entoni, poručio šta misli o njenoj vezi sa Ben Aflekom

Savet+: Kada ste umorni i imate podočnjake obucite belu bluzu.

Kejt Midlton u beloj haljini

Bela haljina je veoma problematična. Naime, u beloj haljini žena može da izgleda smešno i da je svi pogrdno iza leđa nazivaju "mlada". Prvo pravilo je da se bela haljina nosi samo leti.

Kejt Midlton dvorednu belu haljinu isključilo leti i danju. Kejt je kombinuje sa zlatnim dugmadima i minđušama ili srebrnim. Belu haljinu nosi sa bež cipelama.

Pročitajte još: Kejt Midlton i Vilijam sve vreme šalju TAJNE poruke Megan Markl i Hariju (FOTO)

Savet+:  Kejt Midlton uz belu haljinu nosi šarenu boho tašnicu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas