Oglas
· · Komentari: 0
PREPORUKE

TRI TRIKA kako da brzo i jeftino sredite svoj dom da uvek izgleda kao iz MAGAZINA

Želeli biste nešto da promenite u svom domu i da on uvek bude uređen, ali nemate mnogo novca? Donosimo vam rešenje

1621179114_Depositphotos_181571202_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Vaš dom može dobiti potpuno novi izgled i za malo novca. Ma koliko da se to čini nekada nemogućom misijom, nakon što budete sledili naša tri trika biće vam jasno da vam je tako malo potrebno da uredite svoj dom.

Počistite

Nemojte čekati goste da se rešite gomile nepotrebnih stvari u domu za koje niste bili sigurni da li vam uopšte trebaju. Izbacite ih sada, ili nađite mesto za njih ako baš mislite da bi vam mogle zatrebati. Nećete moći da sredite svoj dom ako niste organizirovani. 

 

Izbalansirajte 

Ukoliko želite da osvežite svoj dom, ne morate sve što posedujete i što vam je lepo nagurati u dnevni boravak. Neke stvari držite po strani i svako toliko napravite promenu. Sklonite jedne, postavite druge. Tako ćete dobiti na živosti prostora.

Igrajte se svetlom

Nije loša ideja ugrađivanje prekidača za podešavanje jačine svetla, kao ni nabavka lampi različitog dizajna. Možete ih raporediti po domu i tako stvoriti prijatnu atmosferu.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas