· · Komentari: 0
DUGE NOGE

Trik koji IZDUŽUJE NOGE, a svake cipele dolaze do izražaja: Ove sezone nosimo farmerke samo na OVAJ NAČIN! (FOTO)

Široke, skinny, visok struk sa faltama ili bez, vintage ili nove ili, možda, upcycled?

1603464152_Depositphotos_171007306_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Sve ove dileme oko omiljenog komada garderobe slobodno odložite na stranu - važno je samo da ih podvrnete. I to ne onako malo, samo štosa radi "s prsta ili dva", bez 7-8 centimetara nemojte ni da krećete u ovu akciju. Dobre vesti za sve nas kojima su dužine nogavica uvek, pa, malo duže.

Ono što je genijalno u celoj stvari jeste to da vam ove sezone podvrtanje nogavica ne utiče na odabir dužine. Možete podvrnuti i nekoliko puta farmerke koje su uže oko članka i time otkriti omiljeni par čizama. 

Sa druge strane, ravni ili zvonasti modeli mogu i podvrnuti ostati na maksimalnoj dužini u kojoj možete da hodate bez saplitanja - u ovom slučaju obavezno ih uparite sa visokim štiklama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The uniform

Objava koju deli Sophia Roe (@sophiaroe) dana

Pročitajte još: Čizme + haljina = SAVRŠENA JESENJA KOMBINACIJA (FOTO)

Koncept da podvrnute nogavice "skraćuju noge" takođe pada u vodu ukoliko materijal ima lice i naličje iste nijanse (kontrastne je možda najbolje ostaviti gazelama) - samo bacite pogled na neke od Insta devojaka ovde. 

Ovaj trik za stilizovanje će učiniti da svaka kombinacija koju napravite izgleda opušteno, a vi neopterećeni suvišnim detaljima.

Pročitajte još: GARDEROBA BOLJA OD DIJETE: 5 saveta kako da odećom skinete od 3 do 10 kilograma!

Ono što jeste bitno je da odaberete model koji ima dovoljno duge nogavice da se ovo može izvesti, a dizajneri i ulični brendovi su predvideli ovu našu potrebu, pa su prodavnice pune i modela kojima su nogavice već podvrnute. 

Pročitajte još: Šta odeća koju nosite govori O VAŠOJ LIČNOSTI

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Basic oversized look 😃

Objava koju deli Sandra H. Sauceda (@filis_pina) dana

Ne zaboravite da se visoko podvrnute nogavice neće držati same od sebe, pa ćete verovatno morati da ih ili tako kupite ili fiksirate sami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Basics not so basic 😃

Objava koju deli Sandra H. Sauceda (@filis_pina) dana

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.