· · Komentari: 0
SAVETI

Trikovi za pravilno nanošenje maskare: Postignite efekat veštačkih trepavica prirodnim putem (VIDEO)

Maskara je najbitniji deo šminke

1632125636_maskara.jpg
Foto: Pixabay

Svaka devojka pored savršenog pudera, potrebno je da ima i kvalitetnu maskaru kojom će israći svoje oči.

Pročitajte još: Da li znate koji je rok trajanja ŠMINKE? Pazite, jer posledice na vašoj koži mogu biti TRAJNE

Postoje razni načini za pravilno nanošenje maskare, ali ovi trikovi definitivno će vam pomoći, da vaše oči u svakom trenutku dođu do izražaja.

Uvijanje trepavica

Uvijač za trepavice zaista može napraviti veliku razliku, bilo da imate prirodno duge ili kratke trepavice.  

Potrebno je nekoliko sekundi da ga ugrejete, ali morate da budete oprezni da ga ne pregrejete, pa je poželjno da pre stavljanja na trepavice, proverite, kako se ne biste opekli. Zadržite ga nekoliko se kundi a potom sklonite.

Primer + maskara

Stavite primer. Nanesite ga kao što nanosite maskaru: od korena, pa sve do vrhova trepavica, a zatim stavite maskaru. 

Ponovno uvijač

Ovaj put koristite uvijač bez zagrevanja. Jedino na šta morate da obratite pažnju je to, da vam se masjara dovoljno osušila, kako se ne bi sve razmazalo. Nakon uvijanja s češljićem za trepavice razdvojite sve trepavice.

Olovka za oči

Kako biste još više naglasili oči, poslužite se crnom olovkom za oči. Samo što ovaj put nećete stavljati olovku na donju crtu, već na gornju – tako ćete postići efekt veštačkih trepavica, iako ih ustvari nemate.

Pročitajte još: Trik koji će vas ODUŠEVITI: Za guste obrve potreban vam je samo SAPUN (VIDEO)

Donje trepavice

Na kraju, po želji možete naneti i maskaru na donje trepavice. To svakako napravite na kraju kako biste izbegli razmazivanje. Nije neophodano, ali upotpunićete efekat.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.