Oglas
· · Komentari: 0
ŽIVOTNA PRIČA

Trudnici otkriven TUMOR na mozgu u 4. stadijumu: Lekari joj predviđali samo nekoliko dana života, a onda se desilo ČUDO! (VIDEO)

Bila je u prvom mesecu trudnoće kada je tumor otkrkiven.

1625558546_received_927366321168405.jpeg
foto: Printskrin/Jutjub/TPi Zone
Oglas

Iz životne priče Amerikanke Ešli Halford, koju je podelila sa tv magazinom "TPI Zone", može da se izvuče jaka pouka.

Naime, kada je usled trudnoće otkrila da ima tumor na mozgu, njena borba za život je počela, a Ešli se nije predala.

Pročitajte još: Pre nego se UBILA, majka pokazala koje dete sa SLIKE će izrasti u PSIHOPATU! Pogledajte šta se desilo posle 18 godina

Bila je trudna samo mesec dana kada su joj otkrili izraslinu na potiljku.

Nekoliko nedelja nakon otkrivanja bolesti, počeli su da se iskazuju sve teži i teži simptomi.

Tumor i trudnoća

Doktori su joj dijagnostifikovali tumor na mozgu. Nažalost, na hemoterapiju nije mogla da ide zbog trudnoće, tako da je lečenje bilo odloženo dok se nije porodila.

Lekari tada nisu imali dobre prognoze, ali sačekali su rođenje senog deteta.

Nakon porođaja, Ešli je otišla na operaciju, kako bi joj uklonili tumor.

foto: Printskrin/Jutjub/TPi Zone

Veoma loše prognoze

Kada su stigli rezultati, Ešli i njen muž saznali su loše vesti - tumor je bio u četvrtom stadijumu, odnosno metastazirao je i na drugim organima.

Lekari su joj tada dali samo četiri dana života.

Iako su doktori dali sve od sebe, tumor je nastavio da raste.

Ešli je tada počela da piše dnevnik i fotografisala se, kako bi ostavila nešto po čemu bi je dete upamtilo.

Pročitajte još: NADEŽDA BASARA, najcenjenija srpska doktorka u svetu, odlikovana ORDENOM SVETOG SAVE (VIDEO)

Vera u život

Ešlina crkva je počela tada da se moli za nju, i stvari su se naglo promenile.

Tumor je iznenada počeo da se povlači i Ešli je preživela!

Danas je u potpunopsti zdrava, i ima troje dece, a njena životna priča je primer kada pored medicine i vera u Boga može da učini čudo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas