· · Komentari: 0
KOVID

Turisti su u srpskoj prestonici najbezbedniji zahvaljujući OVOM

Turistička organizacija Beograda deli dezinfekciona sredstva svim turističkim objektima u prestonici.

1619099650_Popgenov.jpg
Foto: TOB

Turisti u Beogradu će se osećati bezbednije posle donacije Evropska unija je kroz projekat “#EUzaTebe - za kulturno nasleđe i turizam” koja je donirala Turističkoj organizaciji Beograda dezinfekcioni materijal i opremu.

Pročitajte još: Komšije nude neverovatne povoljnosti za srpske turiste: Na 4 sata od Beograda raj za građane Srbije (VIDEO)

Muzeji, biblioteke...
Među njima su: Beogradska tvrđava, Narodni muzej, Muzej savremene umetnosti, Muzej Nikole Tesle, Muzej istorije Jugoslavije, Muzej tehnike, arheološko nalazište u Vinči, Hram Svetog Save, Ada Ciganlija, Avalski toranj, Biblioteka grada Beograda, zatim sportsko rekreativnim centri.

- Veliku zahvalnost osećamo zbog činjenice da je Beograd prihvaćen kao važan deo kulturnog i istorijskog nasleđa Evrope. Oprema i dezinfekcioni materijali pomoći će nam da u skladu sa kampanjom „Čisto i sigurno“, dočekamo goste iz čitavog sveta, da u skladu sa situacijom organizujemo događaje i manifestacije i što pre se vratimo normalnosti. Pomoć će nam omogućiti da se i sami Beograđani osećaju bezbednije u svom gradu - rekao je Miodrag Popović, direktor TOB-a.

Opremu dobijaju muzeji, atrakcije, hoteli...

Higijenska oprema i materijal Turistička organizacija Beograda će rasporediti na objekte i ambijentalne celine koje najčešće posećuju turisti u Beogradu.

Pročitajte još: I pored pandemije virusa, oni su i dalje srećni: Ovo su 5 najsrećnijih zemalja na svetu

TOB će dodeliti zaštitnu opremu hostelima u Beogradu, privatnim smeštajnim kapacitetima, auto-kampovima kao i javnim službama koje održavaju prostor i površine u kojima se kreću turisti ili  priređuju specifične programe za turiste: JKP Gradske pijace, Zelenilo-Beograd, Gradska čistoća.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.