· · Komentari: 0
TUGA

"Tužno je gledati kako DŽEK odlazi": Slavni glumac u veoma teškom stanju

Ne izlazi iz kuće

1631264324_dzek.jpg
Foto: EPA

Džek Nikolson jedan je od najboljih svetskih glumaca, koji je tokom svoje karijere dobio tri Oskara.

Pročitajte još: Malo ko zna da je OTAC popularnog Matije iz "Igre sudbine" OVAJ POZNATI GLUMAC! (FOTO)

Pre deset godina, povukao se iz glume i posvetio porodičnom životu. Iako su svi mislili da je to samo šala, legendarni Džek, više nije zaigrao ni u jednom filmu.

Poslednjih godina, živi povučen život, ali je i zdravstveno veoma loše. Naime, Džek Nikolson pati od demencije, a njegov veliki prijatelj za američke medije ispričao je kako protiču dani legendarnog glumca. 

Demencija je uzela maha

- Džek i ja smo prijatelji godinama i on više uopšte ne izlazi iz svoje kuće. NJegovi sin i ćerka se brinu o njemu.Fizički je dobro, ali mentalno nije najbolje. Zaista je jako tužno videti takvog glumca kao što je Džek da odlazi na ovaj način - rekao je glumčev prijatelj.

Džek Nikolson ostao je upamćen po brojnim ulogama, a one koje su se izdvojile su:  "Let iznad kukavičjeg gnezda", "Dobro da bolje ne može biti",  "Vreme nežnosti",  "Sve o Šmitu", "Kineska četvrt"  i mnogim drugim. Glumio je sa svim velikim imenima Holivuda, Leonardom Di Kapriom, Met Dejmonom, Kijanu Rivsom, Adam Sendlerom, Tomom Kruzom, Demi Mur, Kim Bejsinger, Mišel Fajfer  Dženifer Lopez , Robert de Niro ,Voren Bejti . Nikolson ima petoro dece.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.