Oglas
· · Komentari: 0

"U nekim trenucima zažalim što nisam postala majka": Emotivna ispovest Gorice Popović ostavlja bez daha

Gorica Popović jedna je od najuspešnijih srpskih glumica. Iza sebe ima mnogobrojne uloge, filmske, pozorišne i televizijske uloge.

1614014824_Foto-7.jpg
Foto: Printscreen/ You Tube/ RTS - kulturno umetnički program - Zvanični kanal
Oglas

U braku je 30 godina sa džez saksofonistom Nešom Petrovićem i priznaje da u nekim momentima zažali što se nije ostvarila kao majka.

Pročitajte još: ŠOK! OTKRIVENA tajna veza: Posle osvojenog pehara, Jelena ĐOKOVIĆ otkriva sa kim NOVAK ima ljubavnu AFERU (FOTO)

- U braku sam sa džez saksofonistom Nešom Petrovićem. On baš i ne voli da ga pominjem u medijima. Sledeće godine slavimo 30 godina braka. Neša od 1999. svira u No smoking orkestru. Sa njim sam proputovala ceo svet. Trenutno ima klasu u muzičkoj školi “Stanković”. On je jedan sjajan čovek. Mnogo voli životinje i zato je i vegan. Nisam veliki ljubitelj mesa, ali nije uspeo da me prebaci na svoju stranu. U nekim trenucima zažalim što nisam postala majka. Ipak, nije mi to teret koji mi leži na srcu. Naše dete bi bilo darovito, ali živi se i bez toga - rekla je za Kurir.

Glumica priznaje da u doba korone i teškim trenucima gleda uvek prema napred.

Pročitajte još: Popularni pevač fanovima pokazao kako je izgledao kao dečak - da li ga prepoznajete? (FOTO)

- Dobila sam i nagrade “Žanku Stokić” i “Pavla Vuisića”. Snimljen je i dokumentarac o meni, a i spremna je monografija, ali korona je stopirala njihovu promociju. Kad su mi izvukli šta sam sve radila, nekih se stvari i ne sećam. Ne mogu da se žalim da nisam radila i imala posla. Trudim se da ne razmišljam o smrti i starosti. Imam dve rečenice koje su moj životni moto. Prva je: “Ne možeš dve lubenice da staviš pod jednu mišku a druga je: “Iznad oblaka uvek sija sunce”. Kad nastupe krize, uvek sebi kažem: “Gorice, gledaj samo napred i znaj da će tamo biti svetlost!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas