Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

U ovome nijedna ŠMINKA NE POMAŽE: EVO šta se dešava sa našim licem kada MALO SPAVAMO (VIDEO)

San je jako važan za zdravlje celokupnog organizma

1595369355_amelie-4067403_640.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

San je jako važan za ukupno zdravlje organizma. Zato se neispavanost nikako ne preporučuje. Ovako će izgledati vaše lice ukoliko ste imali manjak sna.

Pročitajte još: Kako da PRAVILNO koristite najpopularnije sredstvo za uklanjanje šminke, MICELARNU VODU?

Ne kaže se uzalud kako nijedna šminka neće toliko ulepšati lice kao kvalitetan san, a nedostatak sna negativno utiče na izgled vašeg lica, kapci se spuštaju, nastaju bore i podočnjaci.

Pročitajte još: Stanite ispred ogledala! Da li znate šta OBLIK USANA govori o vama?

Telo ubrzano stari kada je umorno. 

Pročitajte još: Leto je pravo vreme za PLAVE nokte sa MEDUZAMA: Otkrivamo kako da ih napravite (FOTO/VIDEO)

Koža propada jer se pojačano luči hormon stresa, kortizol, koji uništava kolagen u njoj. Takođe, neispavano telo ne luči dovoljno hormona rasta, odgovornog za rast i razmnožavanje ćelija i regeneraciju, pa koža postaje sve tanja. Bore su jače izražene, više je staračkih pega, pojavljuju se akne i što je najvažnije da znate telo ubrzano stari kada je umorno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas