Oglas
· · Komentari: 0
Zlatna groznica

Otkriveno gde se nalazi 28 TONA ZLATA! Nemci su ga sakrili, poznato u kojoj se PALATI krije

Blago koje su Nemci zakopali da ne padne u ruke Rusima 1945. otkriveno zahvaljujući dnevniku jednog masona

vroclav-2.jpg
Foto:Depozitfoto
Oglas

Očekuje se da narednih dana prava zlatna groznica počne da trese stanovnike poljskog grada Vroclava nakon informacije koju je preneo engleski "Dejli mejl".

Naime, Istraživači poljsko-nemačke Fondacije Šleski most, koji tvrde da su dnevnik nabavili iz masonske lože, kažu da je blago zakopano u poslednjim danima Drugog svetskog rata, zajedno sa leševima više svedoka i da znaju tačnu lokaciju! Prema fondaciji, zalihe zlatnih poluga, nakita i kovanica leže na dnu razorenog bunarskog okna u temeljima jedne palate u Vroclavu!

Vroclav (Foto:Depozitfoto)

"Dejli mejl" navodi da se sumnja da se u ovom gradu Poljske krije 28 tona nacističkog zlata vrednog više od milijardu i 350 miliona evra!

Pročitajte još: Kako su Amerikanci i Nemci DROGIRALI SVOJE VOJNIKE? Bez toga mnoge ratove bi IZGUBILI!

Roman Furmanjak, predsednik fondacije koja je pronašla lokaciju, tvrdi da je dnevnik napisao SS oficir Egon Olenhauer, koji je bio veza između  policajaca koji su skrivali blago i bogatih članova SS jedinica i njihovih porodica !

Foto:Depozitfoto

Smatra se da je Hitler naredio da se u regionu Šlezije sakriju 260 kamiona natovarena dragocenostima, kada se tok  Drugog svetskog rata promenilo

Pročitajte još: Treći rajh je slao ekspedicije na Tibet, a šokiraćete se kada vidite šta je SS čuvao u ovoj biblioteci
Prema Furmanjaku, dnevnik je decenijama bio kod 1.100 godina stare masonske lože pre nego što je predata fondaciji pre 10 godina.

Foto:Depozitfoto

Rekao je da su detalji mogli biti objavljeni tek prošle godine nakon što su svi povezani sa događajima iz dnevnika umrli, a sada izlazeći u javnost pokušava da natera vladu na iskopavanja.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas