Oglas
· · Komentari: 0
LETOVANJE

U TURISTIČKOM CENTRU ŠARM EL ŠEIKA: Jedan od najluksuznijih hotela u ponudi ovog letovališta

Naama Bay je prirodni zaliv u Šarm El Šeiku, predivnom letovalištu na istoku Egipta, koji se smatra glavnim turističkim jezgrom grada, poznatom po brojnim kafićima, restoranima, hotelima, ali i tradicionalnim bazarima.

1628943114_GLAVNA-Movenpick-SSH7.jpeg
FOTO: 1 A
Oglas

Šarm El Šeik je veoma popularan među onima koji uživaju u ronjenju. To svakako ne čudi, jer je more prozirno, toplo, ukrašeno brojnim koralnim grebenima, na kojima buja raznovrstan živi svet svih veličina i boja. 

Foto: 1A

Movenpick Resort Sharm El Sheikh 5* nalazi se u samom Naama Bay-u, a od aerodroma je udaljen 11km. Hotel je petospratna zgrada u okviru prostranog kompleksa, u kojem se nalazi 302 smeštajne jedinice. Kao i sam hotel, sve sobe su uređene u tradicionalnom, arapskom stilu. Hotel ima direktan izlaz na promenadu kojom se šetnjom stiže do centra. Predstavlja jedan od najluksuznijih hotela ovog letovališta, a jedan od njegovih glavnih aduta, pored izuzetne usluge i vrhunskih sadržaja, jeste plaža, tačnije njih pet čak. 

Foto: 1A

Svih pet plaža hotela su lepo uređeni prostrani prostori uz more, sa postepenim ulaskom u vodu, dok neke od njih imaju i koralni greben, gde će ljubitelji podvodnog sveta imati priliku da uživaju samostalno, sa najjednostavnijom opremom. Upotreba suncobrana i ležaljki je naravno besplatna za goste hotela. 

Foto: 1A

Movenpick Resort Sharm El Sheikh 5* ima u ponudi 302 smeštajne jedinice, kao što smo već pomenuli, od čega su 4 vile. Sve sobe imaju balkon, klima uređaj, satelitsku televiziju, LCD televizor, sef, ketler, mini bar, fen za kosu i Wi-Fi. Od izbora sobe može zavisiti pogled – bazen, bočni pogled more ili direktan pogled na more. 

Foto: 1A

Usluga u hotelu  je Half Board (doručak i ručak ili večera) ili Hard All Inclusive (doručak, ručak, večera – samoposluživanje po principu izbor više jela po hotelskim pravilima). U ovaj koncept su uključene i razne užine, lokalna bezalkoholna i alkoholna pića. U ponudi hotela je i nekoliko a la carte restorana: El Kababgy  – egipatska kuhinja, Rangoli – indijska kuhinja i glavni restoran, po imenu Liwa. Gostima su na raspolaganju i brojni barovi – Pool Bar, Moods Lobby Bar, Beach Bar, Horizon Coctail Bar, Lounge Bar i Zeno Cafe.  Hotel se može pohvaliti i svojom organskom baštom u kojoj proizvodi više od 40 vrsta voća i povrća, koje se naravno koristi za pripremu hrane u hotelu. 

Foto: 1A

Za najmlađe goste Movenpick Resort Sharm El Sheikh 5* nudi dečiji bazen, dečiji klub (za decu od 6 do 12 godina) i mini disko. Osim bazena za mališane, hotel ima i veliki, glavni bazen, 4 terena za tenis, stoni tenis, razne dnevne i večernje animacije, Wi-Fi Internet…Bez doplate, gosti mogu koristiti i teretanu u okviru Spa&Wellness centra, dok se usluge masaže i tretmana za negu kose, lica i tela dodatno naplaćuju. Osim ovih usluga, uz određenu nadoknadu možete uživati i u bilijaru, jahanju konja i različitim sportovima na vodi. Tu su i usluge poput menjačnice, rent-a-car, uslužno pranje i peglanje veša, lekar i prodavnica. 

Foto: 1A

Ovo je prva godina da se ova neverovatna destinacija nalazi u ponudi „1A Travel agencije“ za koju se najčešće vežu odlični aranžmani za Hurgadu i Tursku. I dalje je tako, a za sve ponuđene aranžmane na raspolaganju je call centar  011 655 78 00, kao i opcija online rezervacije na sajtu agencije. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas