Oglas
· · Komentari: 0
TRAGEDIJA

"Govorila je "NE, TATA!" pre nego što sam je UBIO": Zadavio trudnu suprugu i dve ćerke, a sad je u PISMU otkrio DETALJE

Kris Vots, do detalja je u pismu opisao ubistvo svoje trudne supruge

1602144803_enon-vots.JPG
Foto: Facebook printscreen/Shanann Watts
Oglas

Vats je navodno detaljno opisao ubistvo Šenon u jednom od njegovih zatvorskih pisama - pošto je takođe otkrio da je o "ubijanju mame koju je voleo" razmišljao "nedeljama".

Pročitajte još: Donald Tramp je oboleo od KORONE, a sve to je predvidela BABA VANGA i tu NIJE KRAJ

Detalji stravičnih ubistava prikazani su u novom Netflikovom dokumentarnom filmu Američko ubistvo. Ubica supruge trenutno služi višestruke doživotne kazne u zatvoru zbog ubistva trudne supruge i dve mlade ćerke, Bele, četiri godine, i trogodišnje Celeste, 13. avgusta 2018, u Koloradu.

- Pogledala me je i umrla. Znao sam da je nestala kad se olakšala - prisetio se Vots u pismu, koje je dobila redakcija Dejli Mejla. Vots, koji je imao aferu sa svojom koleginicom, Nikol Kesindžer - u ovim pismima naznačio je da razmišljao o ubistvu svoje porodice u danima koji su prethodili njihovoj smrti. Opisujući smrt, Vots je napisao: - Pitali su me zašto nije pokušala da se odbrani, to je zato što nije mogla da uzvrati udarac. Nedeljama dok sam razmišljao o tome da je ubijem, konačno sam se suočio sa tim.

Kedl, novinarka Dejli mejla, je Votsovu prepisku uvrstila u svoju knjigu "Pisma od Christophera", koja bi trebalo da bude objavljena do kraja nedelje. Tri puta je posetila Votsa u zatvoru. U ovim pismima, Vots je priznao da je neuspešno pokušao da uguši njihove male ćerke nakon svađe sa Šenon, koristeći „jastuk iz njihovog kreveta“.

Napisao je da su se devojčice osvestile i izašle iz kreveta u modricama i zanemele nakon što je ubio Šenon, koja je bila trudna 15 nedelja. Vots je rekao da je znao da će ih ubiti 12. avgusta, ali "nije učinio ništa da to zaustavi" i osećao se "besno" kada je sutradan otkrio da su još uvek žive nakon njegovog pokušaja ubistva.

Foto: Screenhot YouTube/Denver7

Prestravljena deca zatekla su Votsa kako umotava mamu u krevet, navodi se u pismu. Vots je kazao da im je rekao da se Šenon nije dobro osećala pre nego što je telo odvukao niz stepenice i ubacio je u njegov kamion. Potom je svoju mrtvu suprugu i dve uplašene ćerke odvezao na udaljeno naftno polje u vlasništvu njegovog bivšeg poslodavca Anadarka, donevši svoj ručak, lopatu i grabulje, preneo je Dejli Mejl. Nakon što je ostatke svoje supruge bacio na zemlju, Vots je ugušio Celeste dok je njena sestra to posmatrala pre nego što je njeno telo ispustio kroz otvor od osam inča u jednom od tankera za naftu. Vots je rekao da je "mala, tiha Bela imala volju za životom" i jedina je vodila borbu protiv njega, govoreći "tata, ne!" pre nego što je ubio.

Pročitajte još: TRAGEDIJA! Mladić verio devojku, pa se UDAVIO! Nesuđena mlada NEUTEŠNA (FOTO)

Insistirao je na tome da su obe devojčice mrtve kada ih je spustio u cisterne za naftu. Uzrok smrti Šenon, bio je davljenje, dok je obdukcija pronašla sirovo ulje u grlu Bele i Celeste, želucu i plućima. Vots je prethodno rekao istražiteljima da je  ubistvo Šenon bilo krivično delo i nije priznao da ga je planirao. U početku je policajcima rekao da se razbesneo i ubio Šenon nakon što je lažno tvrdio da je zadavila njihove ćerke.

Pročitajte još: U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI IZGUBILA JE – ČELO: Za sve je kriva NAVIKA koju mnogi imaju u autu (FOTO)

U Pismu je prvi put priznao da je ubio svoju decu. Vots se kasnije izjasnio krivim za sva tri ubistva, a njegova ljubavnica Kesindžer uzeta je u zaštitu svedoka u drugoj državi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas