· · Komentari: 0
FILMSKA ZVEZDA

Učinio je da SRPKINJE zaborave na Bali Bega! Ko je turski glumac na koga su žene ODLEPILE? (FOTO)

Najpre su ga poredili sa slavnim Burakom Ozčivitom, ali je ubrzo nadmašio sve turske glumce

1616094178_dzan.png
Foto: InstagramScreenShot/canyaman

Mladi turski glumac Kan Jaman potpuno je očarao pripadnice lepšeg pola i sve one jednoglasno kažu da je nadmaio slavnog Bali Bega, koji je važio za velikog zavodnika i šmekera za kime su žene u Srbiji svojevremeno ludele.

Pročitajte još: Korona moda: Kim Kardašijan, Rijana i Sara Džesika Parker ne izlaze iz kuće bez ova dva odevna predmeta (FOTO)

Pročitajte još: Pumparice i sako naglašenih ramena: Tako izgleda trendseterka ovog PROLEĆA (FOTO)

Ovaj glumac neverovatne harizme i još neverovatnije lepote proslavio se u seriji "Ptica ranoranilica", odnosno seriji koja se trenutno prikazuje u Srbiji pod nazivom "Sanjalice" gde igra glavnu mušku ulogu, zgodnog Džana.

U seriji ga odlikuje pomalo divlja lepota, savršeno izvajano telo i šarm na koji su žene, doslovno odlepile. Iako je 2021. godine diplomirao prava i radio u struci, tokom letnjeg odmora, na nagovor prijatelja, prijavio se na kasting za seriju i tako preko noći postao zvezda, koja obećava.

Pročitajte još: Viktorija Bekam najavljuje: Boja za proleće-leto 2021. koju ćemo nositi (FOTO)

Sada radi i snima serije i filmove u Italiji, gde je nedavno obelodanio vezu i sa poznatim italijsnkim tv licem, Diletom Leotom koja je poznata po prenosu sportskih događanja, posebno prenosu fudbalskih utakmica u Italiji.

Pročitajte još: Ruski lekar LAZAROV: Gospina trava pomaže kod ONKOLOŠKIH OBOLJENJA

Sa svojim obožavateljkama svakodnevno na Instagramu deli fotografije koje ostavljaju bez daha. Uverite se i same!

Pročitajte još: Umara vas traženje mačke? Vlasnica otkrila kako uvek može da pronađe svog ljubimca, čak i ako u tom trenutku negde spava (VIDEO)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.