· · Komentari: 0
Tri puta u jednom danu

UDALA se Vedrana Rudan! INTIMNI detalje iz noći pre venčanja ostaviće vas BEZ REČI!

Književnica Vedrana Rudan (71) nedavno je na svom blogu pisala o razvodu, ali i o novom, 16 godina mlađem, izabraniku za koga se sada udala.

1624447624_vedrana.jpg
Foto M. Anđela

Novinarka i književnica Vedrana Rudan obajvila je na svom blogu tekst pod nazivom "Venčanje" u kome otkriva o čemu je razmišljala noć pre venčanja.

- Pop je došao tačno u podne. U opatijskom parku bilo je malo ljudi. Hrvatska javnost poštovala je našu privatnost. Prošla sam kroz pakao. Kreatorka mi je rekla: “Ni crnina ti neće pomoći. Debela si. Jedi kuvane suve šljive.“ Bilo je strašno. Sedela sam na šolji, šljive su učinile svoje, on je pred vratima urlao: “Ajmo to učiniti ispod tuša.“ U*rala sam se što je imalo i lošu i dobru stranu. Videla sam to na filmu. On nju diže u vazduh pa je, dok ih voda hladi, nabije. Imam osamdeset kila. Koja bi tuš kada to izdržala?- napisala je Vedrana pa dodala:

– Čekaj me na krevetu – cvrkutnula sam. Zaključalo me, hvala bogu. Ležao je go na krevetu. „Gde si, ženo? Dolazi! Veliki sam poput Grgura Ninskog.“ Gregor? Ko je j*beni Gregor? Na prozore sam navukla tamne zavese. „Ne“, rekao je, „želim te gledati na svetlu!“ „Malo morgen“, znao je reći pokojni Milošević, ni ja samu sebe ne gledam na svetlu. Legla sam na leđa. Deset me puta pitao: “Hoćeš ga, želiš ga, hoćeš ga, želiš ga…“ Ja sam stalno govorila da hoću ga i da želim ga i da hoću ga… Ja sam u sebi šapnula, da me ne čuje, hvala ti ga, Bože.“ Tri puta u jednom danu?!

Vedrana se tada osvrnula i na momačko i devojačko veče:

- Nisam vam rekla, bio je na momačkoj večeri. Momci su mu poklonili striptizetu, vratio se u pet ujutru pijan, jedva sam mi skinula bele lanene pantalone. Otkrila sam žutu mrlju tamo gđe je bila. Fufa mu je plesala u krilu. Ja sam sa svojim drugaricama bila na devojačkoj večeri. Jesam li dobila stripera na poklon? Nisam. Šta bi se dogodilo da sam ja u pet ujutro došla kući pijana sa mrljom na haljini? Danas ne bih bila udata žena. Momci su na te sitnice jako osetljivi.

Objasnila je kako je izgledalo crkveno venčanje i bacanje bidermajera.

- Pop nas je pitao da li uzimamo jedno drugo dok nas smrt ne rastavi. Rekli smo da DA. Izašli smo iz crkve. Moje cure su na nas bacale latice cveća koje su počupale u opatijskom parku. Bacila sam bidermajer. Bledoplave orhideje prošarane crnim prugama. U zlatu sam ga platila. Uhvatila ga je mlada, oko trideset, gotovo gola Poljakinja, za ruku ju je držao osamdesetogodišnji partner. Nije bio oduševljen. Kuma Hela je plakala.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.