Oglas
· · Komentari: 0
INSPIRACIJA

UDOBNO, A PREFINJENO: Primenite ovih 5 pravila i uvek izgledajte elegantno (FOTO)

Moda je prolazna, stil je večan!

1597146694_Depositphotos_221991964_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Po povratku u svakodnevni život, odvija se stilski prelazak sa trenerke u omiljene farmerke. Došlo je vreme da zamenite sportsku odeću svim tim divnim komadima koje ste otkrili tokom sređivanja garderobe, ali i novim dodacima.

Pročitajte još: U jednom od omiljenih letovališta Srba ako ispoštujete OVAJ USLOV, rezervacija će biti JEFTINIJA

Pravi stilski izbori su oni koji će istaknuti vaš lični stil i olakšati vam svakodnevni život. Ali koja su pravila kojih se morate pridržavati da biste uvek izgledali elegantno?

Kada nosite potpetice budite sigurni da možete udobno hodati u njima

Morate biti sigurni u sve odevne predmete koje odlučite nositi da ćete se u njima osećati udobno. Cipele igraju vrlo važnu ulogu, jer mogu istaknuti ili uništiti vašu odevnu kombinaciju. Najvažniji savet je da šta god da odlučite da obučete, dobro je znati da ćete se osećati udobno. Kada je reč o cipelama, nosite ih nekoliko sati kod kuće, da vidite kako se osećate.

Pročitajte još: SUPER SAVETI: Evo kako da ruž ostane postojan i ispod zaštitne maske za lice

Kladite se na oštre linije

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤍

Objava koju deli Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) dana

Naglasite kroj i oštre linije, jer je to vrlo važan element za uspešan rezultat. Nije slučajno što se skandinavske devojke toliko ističu po svojim stilskim izborima, jer verno slede to pravilo.

Pročitajte još: Nemojte kupovati JEFTINE KOPIJE parfema jer sadrže - URIN I ANTIFRIZ!

Naglasite struk pravim dodacima

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@aspinaloflondon meets Milan ✨👜📍 #myAspinal #AspinalxMilan #ad

Objava koju deli Nima Benati (@nimabenati) dana

Ako na vašem telu ima jedno mesto koje zaslužuje vašu pažnju, to je definitivno struk, pa je dobra ideja uložiti u dodatke koji ga naglašavaju.

Pročitajte još: CVETNE ili sa POP ARTOM samo je važno da su ŠARENE!

Pronađite savršene farmerke koje odgovaraju vašem tipu tela

Farmerice koje pristaju savršeno vašoj figuru su uvek "kec u rukavu."

Pročitajte još: Ova modna sezona je u znaku TUFNICA: Evo kako ih sve možete nositi i kombinovati

Kladite se na ženstvene komade

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can someone please invite me to a party... I already have my outfit ready

Objava koju deli Emili Sindlev (@emilisindlev) dana

Pročitajte još: Ako imate kratke nokte, produžite ih uz pomoć ČETKICE ZA ZUBE i za tili čas napravite SENZACIJU (VIDEO)

Pokažite svoju ženstvenu stranu ispravnim stilskim odabirom. Uložite u fine teksture, haljine zanimljivog kroja, modele sa dekolteom i printevima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas