Oglas
· · Komentari: 0
LUDA MODA

"GOSPODE, ŠTA JE OVO?" Udružili se Balensijaga i Kroks: Da li biste kupili ove cipele? (FOTO)

I taman kad mislite da ništa više u modnom ludom svetu ne može da vas iznenadi...

1626341308_keri2.JPG
Foto: Printscreen Youtube
Oglas

Balensijaga i Kroks predstavili su saradnju za modnu kolekciju “proleće 2022. godine” i privukli mnogo pažnje na društvenim mrežama.

Kreativni direktor Balensijage predstavio je najnoviju saradnju s brendom obuće tokom revije kolekcije za proleće 2022. godine, na kojoj je modele obuo u Kroks gumene čizme i Kroks klompe s visokom potpeticom.

Prvi put su se udružili za kolekciju “proleće 2018. godine”.

“To je vrlo inovativna cipela. Za mene su ovakve tehnike i rad s ovakvim vrstama materijala vrlo Balensijaga”, rekao je tad za Vogue.

Prva saradnja Balensijage i Kroksa prodavala se za 850 dolara i odmah su rasprodati svi modeli. Cena komada iz nove kolekcije još nije poznata.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas