· · Komentari: 0

Uhapšen Buba Koreli

Poznati reper uhapšen je nakon jučerašnje pucnjave.

1613465282_fasfda.png
Foto: Printskrin / jutjub / Imperia Tv

Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, uhapšen je nakon jučerašnje pucnjave u sarajevskom naselju Stup, potvrđeno je iz policije.

Pročitajte još: Nakon pucnjave u Sarajevu oglasio se Buba Koreli

Podsetimo da se incident dogodio oko 16:30 sati i da su policajci zatekli dve povređene osobe.

- Hapšenje se dogodilo u 22.55, dve osobe su uhapšene - rekao je portparol MUP-a KS Mirza Hadžiabdić.

Koreli je uhapšen u ulici LJubljanska gde je zatečen u vozilu. Tereti se za izazivanje opšte opasnosti, nošenje oružja i nanošenje teških telesnih povreda.

Pročitajte još: DOKAZ LJUBAVI? Dečko Megan Foks zgrozio javnost ... Pokazao šta nosi u ogrlici (FOTO)

Iz MUP-a KS je potvrđeno da osobe koje su zadobile povrede nisu ranjene iz vatrenog oružja, već se radi o povredama zadobijenim u tuči.

Još se traga za jednom osobom koja je prilikom pucnjave bila u Mercedesu. Za tim autom je raspisana potraga.

Pročitajte još: Dok se Severina slika gola, Igor Kojić OVOJ devojci šalje poljupce (FOTO)

Podsetimo da je povodom jučerašnjeg incidenta, poznati reper Korelli juče kazao:

- Ja, Amar Hodžić, sam se našao u pogrešno vreme, na pogrešnom mestu i nikako nisam povezan sa nemilim događaje - rekao nje reper juče.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.