Oglas
· · Komentari: 0
ŽIVOTNI PROSTOR

Ukoliko želite savršen DNEVNI BORAVAK, ovo su TRI GREŠKE koje ne smete napraviti prilikom njegovog uređenja

Uređenje stana neretko se pretvori u noćnu moru, a svima se barem jednom dogodilo da su preuređivali neki de stana i nakon toga nisu bili zadovoljni rezultatom.

1624092119_living-room-1835923_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Da li i vi niste sigurni kako da uredite svoj dnevni boravak na pravi način? Mnogo je jednostavnije da angažujete arhitektu, nego da napravite osnovne greške zbog kojih ćete se kasnije kajati posebno ukoliko se uzme u obzir činjenica da ćete u dnevnom boravku provesti najviše vremena tokom dana.

Pročitajte još: UŽASNO! Nokti u obliku ZUBA ili baštica sa zemljom i začinskim biljkama (FOTO)

Kupili ste nameštaj koji ne odgovara prostoru

Ako ste odabrali fotografiju iz časopisa i slepo je pratili, šanse da ćete pogrešiti prilično su velike. Svaki prostor je jedinstven, a prilikom odabira nameštaja treba paziti na proporcije.

Kupovina nameštaja vrlo je slična kupovini odeće - ne odgovara svima sve, pa je neke trendove ili komade jednostavno bolje zaobići. Na primer, velika garnitura verojatno neće dobro izgledati ako je "ugurate" u mali dnevni boravak. 

Niste pazili na svetlost

Nedostatak prirodnog svetla i manjkava rasveta osnovni su neprijatelji vašeg prostora. Ma koliko se trudili i uložili novaca ili vremena u svoj dom, on neće izgledati kako ste zamislili ukoliko je mračan.

Pročitajte još: KORA OD BANANE I VODA će vam pomoći da povratite svoje uvele biljke

Srećom, situacija se može barem donekle popraviti - svetle boje na zidovima i nameštaju biće dobar odabir, posebno ako je prostorija manjih dimenzija. Nedostatak prirodne rasvete možete donekle nadomestiti i rasvetnim telima, pa svakako predlažemo da se opremite podnim i stolnim lampama koje će stvoriti i udoban ambijent.

Preterali ste sa bojama

Iako boje u časopisima i na blogovia izgledaju odlično u stvarnim prostorima vrlo je rizično koristiti ih u preteranoj količini, posebno ako je reč o tamnim ili intenzivnim bojama.

Pročitajte još: Znaci da PIJEMO PREVIŠE VODE: I ovo može da se dogodi

Srećom, druga boja zida često može rešiti problem. Ako imate nameštaj u nekoliko boja, predlažemo da zidovi budu beli ili sivi. U suprotnom, ukoliko je namještaj u neutralnim tonovima, kombinaciju uvijek možete nadopuniti nekom bojom - ipak, pripazite na količinu kako ne biste otišli u drugu krajnost.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas