· · Komentari: 0
STRAŠNO

Ukrajinska manekenka pretučena u Turskoj: Objavila zastrašujuće fotografije (FOTO)

Obezbeđenje pretuklo manekenku i njenog momka

1596705045_daria.jpg
Foto: Instagram printscreen/dariakyryliuk

Darija Kiriliuk na društvenoj mreži Instagram, objavila je zastrašujuće fotografije na kojima se nalazi sva u podlivima.

Pročitajte još: "Trenuci samoće će nas vrlo brzo naučiti..." Poslednja PORUKA Isidore Bjelice će se PREPRIČAVATI (FOTO)

Poznata manekenka iz Ukrajine tvrdi da je u jednom turskom odmaralištu došlo do fizičkog obračuna i da je obezbeđenje hotela pretuklo. Masnica na oku i rasečena arkada idu u prilog njenoj priči, a putem društvene mreže odlučila je i da opiše kako je došlo do nemilog događaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I don’t wanna keep quiet and tell the story what happened to me, my boyfriend and our group. We were attacked by the security of Momo Beach( Çeşme, Turkey). Four girls were punched on the face (including me) and the guys were badly hurt. We gave police detailed reports. We should not turn a blind eye to what happened and stop #stoptheviolenceagainstwomen Sessiz kalmak istemiyorum ve hikayemi bana, erkek arkadaşım ve grubumuza ne olduğunu anlatmak istiyorum. Momo Plajı'nın (Çeşme, Türkiye) güvenliği bize saldırdı. Dört kız (ben dahil) yüzüne yumruk atıldı ve çocuklar kötü yaralandı. Polise ayrıntılı raporlar verdik. Olanlara kör bir göz çevirip durmamalıyız #stoptheviolenceagainstwomen #metoo @momodalyan @milliyetcomtr @hurriyetkelebek @hurriyetcomtr @sabah @takvim Я ne hoču molčatь i rasskazыvatь istoriю, čto slučilosь so mnoĭ, moim parnem i našeĭ gruppoĭ. Na nas napala služba bezopasnosti plяža Momo (Češme, Turciя). Četыre devuški bыli izbitы po licu (vklюčaя menя), i parni silьno postradali. Mы dali policii podrobnыe otčetы. Mы ne dolžnы zakrыvatь glaza na to, čto proizošlo! #challengeaccepted

A post shared by Daria Kyryliuk (@dariakyryliuk) on

- Ne želim da ćutim, želim da kažem šta se dogodilo meni, mom dečku i našim prijateljima. Napali sun as čuvari na plaži. Četiri devojke, uključujući mene, udarali su po licu, a momci iz grupe su teško povređeni.

Pročitajte još: Predosetila smrt: Objava Isidore Bjelice tera suze na oči (FOTO)

Ispričale smo sve policiji - navela je Darija,  a potom u drugom postu navela kako Turci ne prihvataju njene optužbe i tvrde da je obezbeđenje samo razdvajalo grupu koja se potukla.

- Ovo je ludo šta oni rade, prvo pretuku mene i mog dečka, a onda njega optuže da me je tukao. Momci koji su me udarili su Mirak i Dada, a dečko je pokušavao da mi pomogne nakon napada panike koji sam dobila - dodala je u postu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No filter/ filter? 🤔

A post shared by Daria Kyryliuk (@dariakyryliuk) on

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.