Oglas
· · Komentari: 0
TRENDOVI

Ulica diktira SLADOLED prolećnu modu (FOTO)

Nežno, lepo i savršeno za proleće - ako hoćete da budete primećeni spremite sako ili pantalone sladoled nijanse.

1616656224_pinterest.PNG
Foto: Pinterest/ screenshot whowhatwear.co.uk
Oglas

Sladoled nijanse mnogi mešaju sa pastelnim bojama, ali samo su delimično u pravu.

Pročitajte još: Jelena Rozga oduševila fanove ležernom odevnom kombinacijom, a posebno se istakao detalj od skoro 1000 evra (FOTO)

Postoji mnogo pastelnih boja, ali samo su neke - sladoled nijanse. Tačnije, reč je o "sorbe bojama" koje su poput voća od kojih se pravi ova ledena poslastica.

Nana je najteža za kombinovanje, dok je žuta najbolja!

Nana

Ovo je omiljena boja poslednjih nekoliko godina, ali je, u suštini, veoma teška za kombinovanje. Verovali ili ne, ali ukoliko imate mint-pantalone možete ih kombinovati samo sa belom majicom i crnim sakoom. Mnogi bi tu dodali i roze tašnicu, ali....

Vanila

Pravo umeće u praćenju sladoled trenda je kombinovanje nekoliko boja. Žuta je kao savršena za taj posao. Odlično ide uz nežno plave pantalone (od borovnice) i lila bluzu (od lavande).

Pročitajte još: Rijana diktira DVA prolećna trenda koji će savršeno pristajati SVIM devojkama

Jagoda

Široke suknje i salonke su hit proleća i nema razloga da ne probate i vi da ih nosite. Ovakva kombinacija čini da svaka devojka izgleda tanko i elegantno.

Pročitajte još: Kraljica Leticija ponovo oduševila sve: Pepito kaput i crne široke pantalone simbolišu stil i eleganciju (FOTO)

Lavanda

Lila nijansa može da učini da svaka devojka postane dama. Ova boja se slaže sa svim nijansama, pa čak i plavom (sladoledom od borovnice)!

Pročitajte još: Okitite se PERJEM i unesite glamur u sakodnevicu

Kajsija

Narandžasta, kajsija boja i lavanda? Pa, veoma smelo, a ova kombinacija može da bude izuzetno uspešna.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas