Oglas
· · Komentari: 0
ŽIVOTNE NAVIKE

Umesto KAFE ovog jutra odlučite se za jedan od ova TRI ZDRAVA NAPITKA

Sa promenama koji će poboljšati vaš život krenite već danas

1618177222_Depositphotos_186224874_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Brojna istraživanja pokazuju da kafa ne može trajno naškoditi zdravlju našeg organizma. Ipak, u svakom slučaju alternativa ovom jutarnjem napitku mogu biti i zdravi napici koji imaju iste i još bolje efekte u odnosnu na ono što nam pruža kofein iz kafe.

Zeleni čaj predstavlja odličnu zamenu šoljici crne kafe za kojom mnogi posežu odmah nakon buđenja, jer im odgovara kofein, ali on nije jedini napitak koji uspešno menja kafu...

Pročitajte još: Nesanica je znak griže savesti, a leči se veoma jednostavno

Alternativna medicina prednost će dati tečnostima koje će na prirodan način delovati na sistem organa za varenje i čišćenje toksina iz organizma. Donosimo vam tri napitka kojima možete zameniti jutarnju kafu.

Čaša mlake vode sa limunom

Sve više osoba postaje svesno dobrobiti ovog prirodnog napitka koji veoma brzo deluje na sistem organa za varenje, a osim toga i doprineti zdravlju organizma na mnogo drugih načina. 

Pročitajte još: Peče vas jezik: Nije bezazleno, evo zašto bi trebalo da posetite lekara

Zahvaljujući limunu, ovaj napitak je bogat vitaminom C koji je odličan za jačanje imuniteta. Pored toga, deluje kao antioksidans, pomaže u pročišćivanju kože i skidanju viška kilograma, a ujedno doprinosi svežijem dahu. Recept je veoma jednostavan- u čašu nalijte mlaku vodu, dodajte jedan ceđeni limun, promešajte i popijte.

Napitak od maslinovog ulja i limuna

Kašiku maslinovog ulja pomešajte sa kašikom limuna i popijte. Promene ćete videti na svom izgledu, nivou energije i celokuponom stanju organizma

Jetra je organ od velike važnosti za naš organizam jer osim što pročišćava krv i eliminiše toksine, ona pomaže i u jačanju organizma. Dakle, slobodno možemo reći da je zdrava jetra jedan od preduslova za zdravlje, vitalnost, energiju i lep izgled.

Pročitajte još: Pedijatar Milovanović: Stomačni virus je najopasniji kod predškolaca, a bebe odmah vodite u bolnicu

Kako bi jetra bila zdrava, potrebno je raditi na njenom pročišćavanju, a u tome će vam upravo pomoći ovaj koktel. Kašiku maslinovog ulja pomešajte sa kašikom limuna i popijte. Promene ćete videti na svom izgledu, nivou energije i celokuponom stanju organizma.

Zeleni čaj

Pročitajte još: PARFEM nije samo da lepo mirišete, on budi USPOMENE i ima još NEVEROVATNIH prednosti

Zeleni čaj predstavlja odličnu zamenu šoljici crne kafe za kojom mnogi posežu odmah nakon buđenja, jer im odgovara kofein. Međutim, kofeina ima i u zelenom čaju, ali uz to sadrži i čitav niz sastojaka koji imaju učinkovite rezultate na zdravlje. Zeleni čaj je snažan antioksidans, jača srce i krvni sistem, ubrzava metabolizam, reguliše nivo šećera u krvi, te ima čitav niz drugih prednosti.

Recept je jednostavan, kašičicu zelenog čaja stavite u šoljicu vode temperature od oko 70 stepeni i ostavite da odstoji jedno tri minuta. Pijte bez šećera.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas