Oglas
· · Komentari: 0
LEPOTA LICA

Umivajte se PIVOM! Evo šta će se dogoditi posle SEDAM DANA

Možda zvuči potpuno neverovatno, ali pivo neguje kožu i čini je sjajnom i blistavom

1608590331_pivo.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Neverovatan eksperiment pokazao je da omiljeni ječmeni napitak po meri svakog muškarca, može biti i po meri svake žene - makar kada je lepota lica u pitanju. Evo kako ga je sprovela jedna Engleskinja i kakve posledice je sagledala posle samo sedam dana.

Pročitajte još: Zašto TRNU ruke i kada treba ići kod lekara odgovara neurolog dr STEPIĆ

Nakon što je prvi eksperiment bio i više nego uspešan, mnoge žene širom sveta primenile su ovu metodu u nezi lepote lica i imale fantastične efekte.

Pročitajte još: Kako da budete HIDRIRANI, ako ne volite da pijete vodu? Ovo je REŠENJE!

Osim što će pore biti očišćene i nestaće mitiseri, posvetliće se i tamne mrlje koje se često javljaju na problematičnoj koži

Pokušajte i vi jer se već posle prvog dana umivanja pivom primeti promena. Nakon što posle umivanja pivom oprete lice i nežno ga obrišete peškirom, primećite da je koža značajno mekša. Drugog dana na licu se oseća lagano peckanje. Stručnjaci su naknadno ovu pojavu pripisali aknama i njihovim postojanjem na licu. 

 

Pročitajte još: Evo zbog čega žeđ nikako ne smete da ignorišete

Trećeg dana promena će biti još vidljivija. Lice žene koja je prva primenila eksperiment se znatno očistilo od akni sa kojima se godinama borila. Ovo se pripisuje antibakterijskim svojstvima ovog napitka.

Četvrtog dana dodajte i lumunov sok, a ovu kombinaciju koristite i naredna tri dana. Osim što će pore biti očišćene i nestaće mitiseri, posvetliće se i tamne mrlje koje se često javljaju na problematičnoj koži. 

Isprobajte, izgleda da vredi!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas